T.: +371 26667444

  nsuszsv2017web

Kā pagāja NSUS Ziemassvētku projekts? Ieskaties!

    Labajiem Rūķiem! NSUS Biedrības, Ziemassvētku labdarības tradīcija paliek nemainīga! Tuvojas Ziesmassvētku laiks un arī šajā gadā NSUS biedrība jau 4. reizi rīko labdarības akciju "Ziemassvētku vecīša darbnīca 2017/2018".

    Tie, kuri piedalījušies "Ziemassvētku vecīša darbnīca 2014/2015" un "Ziemassvētku vecīša darbnīca 2015/2016""Ziemassvētku vecīša darbnīca 2016/2017" labi zina šīs akcijas mērķi, nozīmi, stātus un darbības plānu. Arī šogad darbosimies pēc tāda paša principa, kā iepriekšējos gadus.

Zsv statistika web

    Labie Rūķi centīsies sarūpēt šīs dāvanas, ieliekot tajās brīnumu, prieku, svētību, veiksmi, atbalstu, motivāciju un visi kopā iepriecināsim mazās un lielās sirsniņas. Jau trešo gadu iepriecināsim arī seniorus. kopskaitā plānojas ap 1500 vienības (milzīgs izaicinājums). Vecuma grupa būs - no pāris mēnešiem līdz 100 gadiem vismaz.....
    Dāvaniņas pie projekta dalībniekiem dosies Janvāra mēnesī, kā tas notika arī iepsiekšējos 3 gadus, jo decembrī pansionātos un aprūpes centros cienojas ļoti daudz dažādi sponsori, kuri aktivizējas tieši šajā svētku laikā. Līdz ar to, aprunājoties ar centru vadībām, tika nolemts, ka NSUS biedrība brauc ciemos janvāra un februāra mēnesī ar pasākumu un tad tiek izdalītas dāvaniņas.
    Sagatavotās dāvaniņas Jums barsaviem spēkiem jānogādā līdz 31.12.2017.:
1. Nākotnes ielā 2, Ķekavā, NSUS biedrības birojā, 26667444;

2. Ja tiek sūtīts pa pastu uz NSUS biedrību tad uz pakas jāraksta: Līga Uzulniece (NSUS biedrība), Nākotnes iela 2, Ķekava, Ķekavas novads, LV 2123 (kaut kur uz kastes pierakstiet atslēgas vārdus - Ziemassvētku vecīša darbnīca)

Uzaicinājums uzņēmējiem šeit!r

Līga Uzulniece, NSUS biedrības vadītāja, Projekta idejas autore
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.26667444
SLO statuss
SAISTOŠAIS RAKSTS: Zīmē, līmē un iepriecini vecos ļaudis Ziemassvētkos

VIDEO

VIDEO 3. Ziemassvētku vecīša darbnīcas dāvaniņu talka 02roka.12.2017.

NSUS un ABN VIDEO INTERVIJA tiešraidē 03.12.2017. pl. 20:00

NSUS sadalosaa josla 02

DĀVANIŅU UN VĒSTUĻU TALKAS:
1. Pirmā dāvaniņu talka
2. Otrā dāvaniņu talka
3. Trešā dāvaniņu talka
4. Šķirošana, kārtošana
5.

Projekta noteikumi
Ja vēlies piedalīties Ziemassvētku vecīša darbnīcā, tad izvēlies no sarakstiņa to bērnu vai senioru, kuram sarūpēsi tikai vēstuli vai dāvaniņu un OBLIGĀTI paziņo:

1. Nokopē visu rindu ar kārtas numuru, cilvēka vārdu, vecumu, uttstra., klāt pierakstot centra nosaukumu un atsūti uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.;
2. Neaizmirsti pierakstīt savu vārdu, uzvārda pirmo burtu, telefona numuru un ziepilsētu, no kuras esi (nepieciešms dāvanu koordinēšanai);
3. Dāvanas drīkst būt pakotas TIKAI KASTĒS (ne lielākas par 20x30 cm, mazākās kastes Latvijas pastā). Tas nepieciešams tālākai un drošākai transportēšanai uz centriem (citu gadu pieredze). Dāvans nedrīkst aizpakot, jo tās tiks pārbaudītas. Ja nav kastes, tad dāvanu jānogādā parastā maisiņā (iepriekš piesakot) un biedrībā to izvietos atbilstošā kastē. Kastes izmēra ierobežojums neattiecas uz bērnu dāvanām, tur pēc nepieciešamības.
4. Tava izvēle tiks atzīmēta ar "RŪĶIS JAU STRĀDĀ", lai dāvanas nedublētos. Tāpat arī tiks atzīmēts vēstuļu skaits, pēc pieteikuma.
5. Dāvanai jābūt gatavai un nodotai NSUS birojā 1 nedēļas laikā (vēlākais, ja pieteici jau decembra beigās, līdz 31.12.2017.) no dāvanas rezervācijas brīža. Klāt kartiņa no kā un kam.
6. Ja dāvana ir jau saņemta Biedrībā, tad tiek atzīmēts "DĀVANA GATAVA!". Vēstulēm mainīsies skaitlis.
7. Neskaidrību gadījumā OBLIGĀTI sazināties 26667444

Aizliegtie priekšmeti
Lūdzu, pārliecinieties, ka sekojošās vielas un priekšmeti neatrodas dāvanu kastēs:
• pārtikas produkti un šķidrumi (izņēmums šokolāde un citi saldumi ar garu termiņu 2018. gada beigas), vai jāiepako papildus, lai nesabojā visu dāvanu.
• medikamenti un priekšmeti kas satur dzīvsudrabu
• ar karu/vardarbību saistītas lietas un priekšmeti
• politiska vai reliģiska satura literatūru (ja nav speciāli prasīts)
• plīstoši priekšmeti
• viegli uzliesmojoši šķidrumi un pirotehnika

Tiem, kuri izrādījuši interesi par ziedojumiem finanšu jomā, lūgums ziedot:
Biedrība NSUS, 40008232913
LV74PARX0016440550001
Pamatojums: Ziedojums ZSV
______
PayPal konts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
NSUS sadalosaa josla 02

UZMANĪBU! Neviens no cilvēku sarakstiem nedrīkst būt publicēts ārpus šīs lapas un publicēts Facebook vai citās vietnēs bez saskaņošanas ar NSUS biedrības vadītāju.

* Dāvanu kastēs pansionātiem, aprūpes centriem (ne lielākas par 20x30 cm, mazākās kastes Latvijas pastā) likt kaut ko no šī visa pēc izvēles: saldumi (šokolādes + ledenes, cepumi), parfimērija (ļoti viegli aromāti), roku krēmi, sejas krēmi, ziepes, tekstīlijas (spilvendrānas 50x70 cm, frotē dvieļi), kanceleja (rakstāmpiederumi, piezīmju blociņi, A5 klades), sveces, vitamīni veselības profilaksei (acīm, kauliem, sirdij, imunitātei, atmiņai, utt.), rotaļlietas attīstošās - roku motorikai (dabīga koka), rotaļlietas (mīkstās, puzles, spēles), krūzītes+karotīte, zobu pastas, zobu birstītes, mitrās salvetes, kabatlakatiņi, ķemmes, spogulītis, dažādi atstarotāji, šampūni, dušas želejas, dušas švammīte, mazas glezniņas, žāvēti augļi, cimdi, zeķes (adītas, kokvilnas), galda vai sienas kalendāri, higiēniskā lupu krāsa, tēja, kafija, auduma maisiņi (plēcā karami), Ziemassvētku tematikas suvenīri, dekoriņi - sapņu ķērāji, rožukroņi vai rokassprādzes (ar krustiņu vai eņģelīša piekariņu), sveces, istabas čības ar stabilu, neslīdošu zoli. Gulošajiem cilvēkiem un cilvēkiem ar garīga rakstura problēmām būtu lieliski dāvināt mīkstās mantiņas līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis gaišās un priecīgās krāsās (drīkst ievietot dāvanu maisos). TIKAI JAUNAS MANTAS.

* Savukārt bērni, jaunieši zīmēs zīmējumus un rakstīs vēstules Ziemassvētku vecītim, ja to vēlēsies un līdz ar to viņu vēlmes būs redzamas pretī katram bērnam sarakstā. Ja bērnam gatavojiet dāvanu un iekšā paredzēta kāda spēļmanta, kas darbojas uz baterijām, tad lūgums klāt pievienot arī baterijas.

* Rūķi var ziedot arī dažādus gardumus projektam: šokolādes končas, ledenes, šokolādes batoniņi, dažādi cepumi, marmelāde, zefīri, utt. Gardumi tiks pievienoti Zsv. dāvaniņām, kuras taps NSUS birojā un tad ceļos projām uz pansionātiem, aprūpes centriem un pie bērniem.

AKCIJAS OPERATĪVAJAI INFORMĀCIJAI JĀSEKO FACEBOOK - PIEVIENOJIES

PROJEKTS NOTIKS LĪDZ 31.12.2017.
Kopā projektā pieteiktas 1300 dāvaniņas
1300 DĀVANIŅAS JAU TIEK GATAVOTAS, VĒL NEPIECIEŠAMAS 0

NSUS sadalosaa josla 02

Kandavas internātvidusskolas 1. klases skolēni - STĀSTS

    Klasē mācās 21 mīļi, jauki, zinātkāri, saprotoši, līdzjūtīgi bērniņi, 8 meitenes, 13 zēni. Skolēni ir no maznodrošinātām ģimenēm, audžuģimenēm, audzina vecvecāki, aizbildņi.

    Ieteikums kancelejas precēm - Ņemot vērā skolēnu intereses un dotības, prieks būtu par lego, attīstošām rotaļlietām, krāsojamām grāmatām, lasāmajām grāmatām, zīmēšanas blokiem.

1. Elīza B. dec.būs 7 g., mīļa, liela stāstniece, daudzbērnu ģimene - vēlas dažādas kencelejas preces ar Elzas tematiku, bilžu grāmatas, gardumi - Jurģis K. un Monta G. 251117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
2. Sāra B. 7 g., jauka, gudra, daudzbērnu ģimene - vēlas dažādas kencelejas preces ar Elzas tematiku, bilžu grāmatas, gardumi - Jurģis K. un Monta G. 251117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
3. Markuss D. 8 g., daudzbērnu ģimene - vēlas dažādas attīstošās rotaļlietas (ezis roku motorikai, un līdzīgas), dažādas kancelejas preces, gardumi - Gunda UK 271117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
4. Marija Ie. 7 g., daudzbērnu ģimene, jauka, gudra - skaista lelle, dažādas kancelejas preces, gardumi - Gunda UK 271117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
5. Henrihs K.  7 g., patīk, interesē dzīvā daba, apmeklē Mākslas skolu - dažādas kancelejas preces, grāmatas par dabu, gardumi, LEGO - Gunda UK 271117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
6. Kristaps K.  7 g. kustīgs, mīļš, patīk zirgi - vēlas dažādas attīstošās rotaļlietas (ezis roku motorikai, un līdzīgas), mīksto mantiņu zirdziņu, gardumus, dažādas kancelejas preces - Monta Z. 291117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
7. Loreta K.  7 g., kārtīga, klusa, patīk krāsot, griezt, līmēt - vēlas dažādas kencelejas preces ar Elzas tematiku, bilžu grāmatas, gardumi - Ieva U. 241117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
8. Zita K. 7 g., apmeklē Mūzikas sk., zinātkāra, labi lasa, patīk lasāmas un krāsojamas grāmatas - vēlas dažādas kencelejas preces ar Elzas tematiku, bilžu grāmatas, gardumi - Monta Z. 291117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
9. Marsels M 7 g., nosvērts, zinātkārs - vēlas dažādas kencelejas preces, gardumi, pasaules enciklopēdija - Monta Z. 291117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
10. Mariss  P. 7 g., daudzbērnu ģimene, patīk darboties ar datoru - vēlas dažādas kencelejas preces, gardumi, dažādas attīstošās rotaļlietas (ezis roku motorikai, un līdzīgas) - Aļona M. 061217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
11. Ajans P.  7 g., daudzbērnu ģimene, dzīvespriecīgs puisis - dažādas kancelejas preces, gardumi, LEGO - Sanita G. 061217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
12. Matīss P.  7 g., daudzbŗnu ģimene, zinātkārs zēns, interesē lidmašīnas modeļi, apmeklē Mākslas skolu - dažādas kancelejas preces, lidmašīnas modelīti, gadrumi - Evija Z. 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
13. Markuss R. nov.būs 8 g., daudzbērnu ģimene, patīk lego - LEGO, dažādas kancelejas preces, gardumi - Līga K. 241117 (Shoebox / Antrai) RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
14. Eva S. 7 g., daudzbērnu ģimene apmeklē Mākslas skolu, nopietna, raita valoda, patīk krāsot, zīmēt - vēlas dažādas kencelejas preces ar Elzas tematiku, lasāmgrāmatas, gardumi - Evita O. 041217 (Shoebox) RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
15. Amanda S.  7 g., daudzbērnu ģimene, kārtīga, dejo, patīk pucēties un krāsojamās grāmatas par princesēm - dažādas kancelejas ar princešu tematiku, gardumi, lelle princese - Monta Z. 291117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
16. Gints Š. 7 g., daudzbērnu ģimene, patīk mīkstās rotaļlietas, puzles, lego - LEGO, dažādas kancelejas preces, gardumi, mīkstā rotaļlieta (lācis, zaķis, kaķis) - Līga K. 241117 (Shoebox / Antrai) RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
17. Samanta Š. 7 g., dzīvo audžuģimenē, patīk lelles, attīstošas rotaļlietas - dažādas kancelejas preces, dažādas attīstošās rotaļlietas (ezis roku motorikai, un līdzīgas), gardumi - Ieva U. 241117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
18. Kristers V.  7 g.,  apmeklē Mākslas skolu - dažādas kancelejas preces, gardumi, LEGO, nomierinošas roraļlietas - Aļona M. 061217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
19. Ričards Z.  7 g., kārtīgs, patīk, interesē mašīnas, patīk krāsot, zīmēt - dažādas kancelejas preces, gardumi, LEGO - Aļona M. 061217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
20. Olivers Z.  6 g., ļoti patīk rotaļāties ar klučiem, mašīnām, lego - LEGO, dažādas kancelejas preces, mašīnas modelītis - Aļona M. 061217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
21. Lauris L.  7g., audzina vecāka māsa - dažādas kancelejas preces, LEGO, gardumi - Evita O. 041217 (Shoebox) RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"

* saraksts var būt mainīgs jebkurā brīdī

Pieteica audzinātāja Evita

NSUS sadalosaa josla 02

Raudas speciālās internātskolas bērni - STĀSTS

    Bērni ar garīgās atpalicības problēmām (vieglākām, vidējām un ļoti smagām). Lūdzu dāvināt LIETOŠANĀ DROŠAS LIETAS. Ja esat izvēlējušies kādu bērnu, kuram sagatavot dāvaniņu, lūdzu vispirms OBLIGĀTI sazināties telefoniski ar NSUS biedrību 26667444, lai varu Jums pastāstīt svarīgāko par šo bērnu.

Bērnu zīmējumi un vēstules te

1. Alisa P. 10 gadi -  Liela mīkstā matiņa, bez liekām detaļām (lelle, lācis, suns, kaķis), mīksti gardumi - Inese S. ar komandu 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
2. Madara O. 11 gadi -  vēlas lelli un rozā jaciņu, gardumus - Ginta R. 121017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
3. Marija B. 12 gadi - Liela mīkstā matiņa, bez liekām detaļām (lelle, lācis, suns, kaķis), mīksti gardumi - Inese S. ar komandu 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
4. Vladislavs M. 20 gadi - Liela mīkstā matiņa, bez liekām detaļām (lelle, lācis, suns, kaķis), mīksti gardumi - Inese S. ar komandu 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
5. Andrejs P. 17 gadi (kurlmēms, neredzīgs, nestaigā) -  Liela mīkstā matiņa, bez liekām detaļām (lelle, lācis, suns, kaķis), mīksti gardumi. - Inese S. ar komandu 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
6. Deniss G. 12 gadi - ļoti, ļoti gribētu spēlēties ar nelieliem plastmasas dinozauriem - Tatjana L. ar dēliņiem (Bauska) 111017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ- "DĀVANA GATAVA!"
7. Ieva M. 12 gadi - Liela mīkstā matiņa, bez liekām detaļām (lelle, lācis, suns, kaķis), mīksti gardumi - Inese S. ar komandu 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
8. Deniss M. 15 gadi - Liela mīkstā matiņa, bez liekām detaļām (lelle, lācis, suns, kaķis), rotaļlieta, kas grabinās vai skan, mīksti gardumi (pats kaut ko grabina, gan ar rotaļlietām spēlējas) - Inese S. ar komandu 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
9. Sandrīte Dz. 18 gadi – nagulakas, gredzentiņus, austiņas, MP3, gardumus - Ginta R. 121017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
10. Lilija P. 20 gadi – sapņo par nelielu radio, smaržām (ļoti viegls aromāts) un ausu sildītājiem - Dace Z. 201017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
11. Evelina Š. 15 gadi - Liela mīkstā matiņa, bez liekām detaļām (lelle, lācis, suns, kaķis), mīksti gardumi - Dace Z. 201017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
12. Marija D. 17 gadi – vēlas rokassprādzes, kakla rotu, flomasterus un Mandalu (lieliem zīmējumiem) un bilžu grāmatu - Ginta R. 121017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
13. Jānis S. 7 gadi - vēlas LEGO”FLATBED WORKMANS TRUCK” - Zane Ķ. 171017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
14. Danils S. 8 gadi - vēlas LEGO „SPENGLER AND GHOST” un „SLIMER WITH HOT DOG STAND” - Zane Ķ. 171017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
15. Marija S. 10 gadi – patīk viss no pasakas par Elzu un Annu, gardumus, MP4, gumijas rotu gatavošanai (būs NSUS biedrībā). - "DĀVANA GATAVA!"
16. Milana S. 13 gadi – vēlas matu kopšanas līdzekļus, gardumus - Asnate L. 121017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
21. Artūrs  M. 15 gadi - vēlas „Pasaules enciklopēdiju” un gardumus - „HARIBO” lācīšus - Olga Š. 181017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
24. Arnis O. 13 gadi – vēlas austiņas un gardumus - ELVI Latvija komanda 061117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
26. Sandis S. 14 gadi – vēlas tumbiņu un USB vadu - Diāna K. 131017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
27. Armands N. 15 gadi – vēlas žurnālus par mašīnām un daudz mazas mašīnītes - Zane Ķ. 171017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
29. Ilga K. 16 gadi – vēlas austiņas un matu ruļļus, gardumus - Ginta R. 121017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
31. Sianda S. 18 gadi - Liela mīkstā matiņa (lelle, lācis, suns, kaķis), mīkstus gardumus - Ginta R. 121017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"

* saraksts var būt mainīgs jebkurā brīdī

NSUS sadalosaa josla 02

Bauskas novada ģimenes - STĀSTS
gatavās dāvaniņas nodotas koordinatorei 22.12.2017.

Bērnu zīmējumi un vēstules te
Onas R. audžuģimenes bērni
14. Sarma N. 11 g. - Vēlas saņemts dažādas krāsainas nagulakas, kosmētiku, telefona vāciņu (Samsung galaxy Y5), dažādus gardumus - Aļošinu ģimene no Rīgas 041017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
14. Roberts N. 13 g. - Vēlas saņemts daudz konfektes, Lego Minicraft, stilīgas austiņas, mobilo telefonu (drīkst būt mazlietots, nebojāts, kārtīgs). (kaut ko no tā visa) - RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!" (Shoebox)
15. Mareks P. 13 g. - Vēlas saņemt basketbola bumbu, stilīgas austiņas, dažādus gardumus - Iluta un Viktors S. (Aizkraukle) 280917 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!" (Shoebox)

Maznodrošinātās ģimenes pieteica NSUS koordinatore Tatjana Lucenko

NSUS sadalosaa josla 02

SAC "Tērvete" iemītnieki - STĀSTS

Adrese, ja sūta tikai vēstules/kartiņas: NSUS biedrība, Nākotnes iela 2, Ķekava, LV 2123 (obligāti - aploksnes otrā pusē, apakšā izvēlētā cilvēka vārds, uzvārda pirmais burts, vecums, centra nosaukums un atslēgas vārdi "NSUS ZIEMASSVĒTKI") - PARAUGS

1. Ērika V. 92 gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Asnate L. 121017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
2. Valentīna Ā. 87 gadi –  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Asnate L. 121017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
3. Kārlis A. 66 gadi –  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Asnate L. 121017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
4. Aina B.  70 gadi –  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Asnate L. 121017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
5. Ēriks B. 94 gadi –  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Asnate L. 121017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
6. Grietiņa B. 77 gadi –  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Asnate L. un Signe L. 141017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
7. Ausma G.  88 gadi -  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Asnate L. un Signe L. 141017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
6/1. Renita B. 89 gadi –   saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Asnate L. un Signe L. 141017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
8. Dzidra B. 72 gadi –  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ieva U. 111117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
10. Helēna B. 89 gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Inese Z. 171017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
11. Aina C. 74 gadi –  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Inese Z. 171017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
12. Anna C. 92 gadi -   saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Inese Z. 171017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
13 Genādija Č.  68 gadi –  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Inese Z. 171017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
14 Jānis Harijs D.  73 gadi –  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Asnate L. un Signe L. 141017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
15 Ziedīte E. 76 gadi –  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ieva U. 171117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
16. Edgars F.  56 gadi –  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Asnate L. un Signe L. 141017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
17. Ligija F.  70 gadi –  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ieva U. 171117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
18. Valentīna G. 67 gadi –  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ieva U. 241117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
19.. Anatolijs G.  81 gads –  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Arturs S. (QA & Vendor) 041217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
20. Anita G.  57 gadi -   saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ieva U. 241117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
21.  Regīna H.  67 gadi –  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Vineta P. (SIA Vilands) 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
22. Juris  Roberts H.74 -   saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Sandra J. (QA & Vendor) 041217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
23. Edgars J.  56 gadi –  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ieva U. 171117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
24.Ņina J. 79 gadi -   saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Liene Z. (SIA Vilands) 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
25. Anna J. 85 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Kristiāna K. (SIA Vilands) 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
26. Asja J.  74 gadi – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viana 111217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
27. Genovaite J. 82 gadi –  saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
28. Īrisa J. 61 gads –  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Evita O. 041217 (Shoebox) RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
29. Vizma J.  81 gads –  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Elīna K. (SIA Vilands) 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
30. Velta K.  99 gadi –  saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Agnese K. (QA & Vendor) 051217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
31. Dzidra K.  78 gadi –  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
32. Jānis K.  64 gadi –  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Evita O. 041217 (Shoebox) RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
33. Skaidrīte K.  88 gadi-  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
34. Roberts K. 87 gadi –  saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu ______________- "DĀVANA GATAVA!"
35. Vladislavs L.  83 gadi –  saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu __________________ "DĀVANA GATAVA!"
36. Anna L.  90 gadi –  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ieva U. 221117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
37. Mairita L. 66 gadi -   saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
38. Rasma  Aina L.  83 gadi –  saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
39. Vija L.  90 gadi –  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ieva U. 221117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
40. Zeltīte L.  81 gads –  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ieva L. (SIA Vilands) 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
41. Lauris L.  52 gadi –  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ligita B. (SIA Vilands) 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
42. Elza L.  91 gads –  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Vladlens K. (SIA Vilands) 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
43. Melita M.  78 gadi –  saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viana 111217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
44. Anna M. 79 gadi –  saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu  - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
45. Rita N.  73 gadi – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
46. Ņina Ņ.  92 gadi –  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Evija Z. 151217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
47. Aina P. 81 gads –  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Evija Z. 151217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
48. Gaļina P.  56 gadi –  saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
49. Eleonora P.  74 gadi –  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Kristīne (Bregards komanda Madara G.) 031117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
50. Alma P.  91 gads – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Vita S. (QA & Vendor) 051217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
51.Lilija P.  86 gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - _________ (QA & Vendor) 111217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
53. Nadežda S.  86 gadi –  saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu -NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
54. Valentīna S.  84 gadi –  saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
55. Silvija S.  89 gadi – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
56. Silvija S.  78 gadi –  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
57 Dzintra S. 69 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Agate E. (QA & Vendor) 041217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
58. Timofejs S.  81 gads –  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viana 111217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
59. Vilma Š. 87 gadi - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
60. Vladislava Š  89 gadi –  saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
61. Ausma Š.  93 gadi –  saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
62. Raimonds T. 70 gadi –  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Rūta R. (QA & Vendor) 051217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
63. Valentīna T.  66 gadi –  saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
66. Aina T. 83 gadi -   saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Vera F. (QA & Vendor) 041217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
67. Silvija T.  74 gadi –  saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
68. Milda T.  88 gadi-  saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
69. Irēna U. 81 gads – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Laima A. (SIA Vilands) 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
70. Zoja U.  89 gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
71. Elvīra V.  21 gads –  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Asnate L. un Signe L. 141017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
72. Dzidra V.  82 gadi –  saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
73. Marta V.  78 gadi – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Vivita K. 301217 (Shoebox) RŪĶIS JAU STRĀDĀ
74.Jūlija D.  76  gadi - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
75. Amanda Ērika I.  81 gads -  saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu _____________ "DĀVANA GATAVA!"
76. Ārija M.  86 gadi -  saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
77. Ārija S. 80 gadi  -  saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
78 Lilita R.  81 gads - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
81. Saids A.  76 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ralfs V. (SIA Vilands) 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
85. Ināra C.  82  gadi - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
86. Maija M. 76 gadi -saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
87. Rasma B.  84 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Liene E. (QA & Vendor) 041217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
88. Erika Vilma C.  90 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Santa P. (SIA Vilands) 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
89. Irma B.  89 gadi - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
91. Zuzanna Z.   84 gadi -  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Elīza L. (SIA Vilands) 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
95. Ella T. - 80    gadi - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
96. Vilnis R. 74 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Aleksandrs P. (QA & Vendor) 061217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
98. Lidija A.  93 gadi - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
99. Raisa B.  79 gadi - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
105. Inese M.  64 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Samanta N. (QA & Vendor) 041217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
117. Anna J., 69 gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Elīna E.. (SIA Vilands) 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
118. Zofija Ķ., 80 gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Agnese B. (QA & Vendor) 051217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
119. Ingrīda Č., 62 gadi –saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
122. Genivefa B., 83 gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Vera F. (QA & Vendor) 041217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
123. Ļubova G., 83 gadi –saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viana 111217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
124. Vizma Ā., 57 gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Laura E. (QA & Vendor) 041217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
127. Biruta G., 62 gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Dagnija S. (QA & Vendor) 041217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
129. Nikolajs B., 60 gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marina N. (QA & Vendor) 041217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
138. Pēteris I., 93 gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Jānis Z. 111217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
145. Egīls Z., 43 gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Sandra J. (QA & Vendor) 041217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
147. Velta P. 82 gadi – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu_____________ "DĀVANA GATAVA!"
148. Mudīte C. 81 gads – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Līga R. (SIA Vilands) 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
149. Frančiska S. 89 gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Zane E. (QA & Vendor) 041217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
151. Skaidrīte S. 83 gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Vera F. (QA & Vendor) 041217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
152. Irēna K. 76 gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Karīna R. (SIA Vilands) 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
153. Rita T. 83.gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Jānis Z. 111217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
154. Ausma S. 90.gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Jānis Z. 111217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
157. Valentīns Š.  78. gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Rūta R. (QA & Vendor) 041217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
159. Anita O. 69. gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Zane E. (QA & Vendor) 041217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
162. Pēteris B. 92.Gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Kristīne B. (SIA Vilands) 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
165. Viktorija J. 77 Gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija R. (QA & Vendor) 041217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
169. Lūcija K.  87 Gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Sigita B. (QA & Vendor) 041217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
170. Elza K.  96 Gadi – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu ________________ "DĀVANA GATAVA!"
171. Veronika F. 90 Gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Sigita B. (QA & Vendor) 041217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
174. Vilnis Z. 59 Gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Dagnis D. (QA & Vendor) 061217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
175. Vasīlijs  J. 59 Gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Elvīra K. (SIA Vilands) 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
176. Ēriks G. 71 Gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Zane E. (QA & Vendor) 041217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
177. Līvija K.  91 Gads – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Margarita Š. (SIA Vilands) 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
181. Raimonds Š.  57.Gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Renāte N. (QA & Vendor) 041217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
183. Baiba D. 78 Gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Katrīna A. (SIA Vilands) 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"

* saraksts var būt mainīgs jebkurā brīdī

NSUS sadalosaa josla 02

Madlienas pansionāta iemītnieki - STĀSTS

Adrese, ja sūta tikai vēstules/kartiņas: NSUS biedrība, Nākotnes iela 2, Ķekava, LV 2123 (obligāti - aploksnes otrā pusē, apakšā izvēlētā cilvēka vārds, uzvārda pirmais burts, vecums, centra nosaukums un atslēgas vārdi "NSUS ZIEMASSVĒTKI") - PARAUGS

1. Ēvalds A.(81g.v.)  – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Madara A. JCI Latvia 171117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
2. Laimonis A. (81g.v.) – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Madara A. JCI Latvia 171117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
3. ValerijsA.(54g.v.) nestaigā  – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ....... - "DĀVANA GATAVA!"
4. Nadežda Ā.(89g.v.) – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ....... - "DĀVANA GATAVA!"
5. Aleksandrs B.(65g.v.) nestaigā – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Dace C. 250917 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
6. Austra B.(91g.v.) – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ....... - "DĀVANA GATAVA!"
7. Ausma B.(90g.v.) – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ....... - "DĀVANA GATAVA!"
8. Antoņina B.(83g.v.) – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Madara A. JCI Latvia 171117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
9. Kārlis B.(76g.v.) nestaigā – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Dace C. 250917 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - būs centrā
10. Aleksandrs B.(72g.v.) nerunā – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Alena (Bregards komanda Madara G.) 031117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
11. Ērika B.(82g.v.) – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Madara A. JCI Latvia 171117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
12. Dzintra C.(49g.v.) – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Madara A. JCI Latvia 171117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
13. Pēteris D.(83g.v.) – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Dace C. 250917 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - būs centrā
14. Anastasija E.(81g.v.) – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ....... - "DĀVANA GATAVA!"
15. Vera F. (89g.v.) – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Madara A. JCI Latvia 171117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
16. Lidija G.(79g.v.) – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Dace C. 250917 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - būs centrā
17. Zeltīte G.(59g.v.) – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Dace C. 250917 RŪĶIS JAU STRĀDĀ
18. Jāzeps G.(85g.v.) nestaigā – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Dace C. 250917 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - būs centrā
19. Jānis G.(86g.v.) – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Madara A. JCI Latvia 171117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
20. Kamilla Ariadna G.(81g.v.) – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ....... - "DĀVANA GATAVA!"
21. Intra I.(41g.v.) nestaigā – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ieva U. 111117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
22. Valija I.(71g.v.) nestaigā – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ....... - "DĀVANA GATAVA!"
23. Antoņina I.(79g.v.) vājredzīga – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ....... - "DĀVANA GATAVA!"
24. Ginta J.(87g.v.) – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ....... - "DĀVANA GATAVA!"
25. Ausma J.(91g.v.) – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ....... - "DĀVANA GATAVA!"
26. Pēteris J.(63g.v.) – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Džanani S. (Tukums) 091117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
27. Juris J.(68g.v.) – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Madara A. JCI Latvia 171117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
28. Jānis K.(76g.v.) – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Madara A. JCI Latvia 171117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
29. Arnis K.(50g.v.) nestaigā – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Evija B. 151217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
30. Olga K.(92g.v.) nestaigā – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Evija B. 151217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
31. Veronika K.(88.g.v.) – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Evija B. 151217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
32. Vija K.(80g.v.) – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Evija B. 151217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
33. Viktorija K.(92g.v.) – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ....... - "DĀVANA GATAVA!"
34. Ludmila K.(74g.v.) – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Madara A. JCI Latvia 171117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
35. Anna K.(86g.v.) – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Madara A. JCI Latvia 171117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
36. Vitālijs K.(80g.v.) – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ....... - "DĀVANA GATAVA!"
37. Dace K.(73g.v.) nestaigā – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Dace C. 111217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - būs centrā
38. Dzintars K.(87g.v.) – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ....... - "DĀVANA GATAVA!"
39. Vija L. (77g.v.) – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Madara A. JCI Latvia 171117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
40. Velta L.(75g.v.) – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Dace C. 250917 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - būs centrā
41. Anatolijs L.(84g.v.) nestaigā – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 100218 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
42. Viktors L.(78g.v.) kurlmēms – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ieva U. 111117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ -"DĀVANA GATAVA!"
43. Renāte L.(77g.v.) – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ....... - "DĀVANA GATAVA!"
44. Gita Silvija L.(75g.v.) – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Dace C. 250917 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - būs centrā
45. Aleksandra Ļ.(84g.v.) – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 100218 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
46. Vitauts M.(74g.v.) – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Madara A. JCI Latvia 221117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
47. Ņina M.(80g.v.) nestaigā – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 100218 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
48. Georgijs M.(77g.v.) – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 100218 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
49. Aivars M.(65g.v.) – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Madara A. JCI Latvia 221117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
50. Dzidra M.(90g.v.) – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 100218 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
51. Klaudija M.(86g.v.) – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 100218 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
52. Gunta Dzintra M.(60g.v.) – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ....... - "DĀVANA GATAVA!"
53. Elza N.(74g.v.) – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ....... - "DĀVANA GATAVA!"
54. Ivars O.(77g.v.) – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 100218 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
55. Dzintra O.(64g.v.) – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ....... - "DĀVANA GATAVA!"
56. Staņislava P(73g.v.) – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 100218 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
57. Margarita P(69g.v.) – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ....... - "DĀVANA GATAVA!"
58. Jeļena P.(78g.v.) – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Džanani S. (Tukums) 091117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
59. Anna R.(82g.v.) – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 100218 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
60. Anele R.(83g.v.) – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Dace C. 250917 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - būs centrā
61. Alma S.(88g.v.) – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Madara A. JCI Latvia 221117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
62. Andris S.(74g.v.) – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Madara A. JCI Latvia 221117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
63. Mihails S.(85g.v.) – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 100218 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
64. Guntis S.(59g.v.) – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 100218 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
65. Rasma S.(88g.v.) – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 100218 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
66. Dzidra S.(85g.v.) – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 100218 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
67. Lilija S.(81g.v.) – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 100218 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
68. Alla S.(76g.v.) – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Dace C. 250917 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - būs centrā
69. Gunta S.(77g.v.) – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 100218 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
70. Zinaida Š.(73g.v.) nestaigā – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 100218 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
71. Inārs Š.(63g.v.) – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 100218 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
72. Feodora Š.(83g.v.) nestaigā – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 100218 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
73. Alīda T.(98g.v.) – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 100218 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
74. Austra U.(85g.v.) – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 100218 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
75. Grigorijs V.(55g.v.) gulošs – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 100218 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
76. Lucija V.(84g.v.) – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 100218 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
77. Raimonds V.(52g.v.) – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 100218 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
78. Maiga V. (88g.v.) nestaigā – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Madara A. JCI Latvia 171117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
79. Ainārs V.(38g.v.) – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ieva U. 111117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
80. Ārija Anna Z.(67g.v.) – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Madara A. JCI Latvia 171117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
81. Ilona Z.(72g.v.) – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Madara A. JCI Latvia 171117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
82. Ināra Z.(65g.v.) – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Madara A. JCI Latvia 171117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
83. Irina Z.(68g.v.) – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Dace C. 250917 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - būs centrā
84. Mirdza Z.(85g.v.) – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 100218 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"

* saraksts var būt mainīgs jebkurā brīdī

NSUS sadalosaa josla 02

SIA "Pansionāts Rokaiži" iemītnieki - STĀSTS

Adrese, ja sūta tikai vēstules/kartiņas: NSUS biedrība, Nākotnes iela 2, Ķekava, LV 2123 (obligāti - aploksnes otrā pusē, apakšā izvēlētā cilvēka vārds, uzvārda pirmais burts, vecums, centra nosaukums un atslēgas vārdi "NSUS ZIEMASSVĒTKI") - PARAUGS

1.Kristaps L. (32g.v.)  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Sarika I. & CO 281017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
2. Uģis B. (24g.v.) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Sarika I. & CO 281017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
3. Jānis B. (37g.v.) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Sarika I. & CO 281017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ -"DĀVANA GATAVA!"
4. Aldo S. (37g.v.) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Sarika I. & CO 281017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
5. Aija B. (42g.v.) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Sarika I. & CO 281017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
6. Jevgeņijs K. (47g.v.) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Sarika I. & CO 281017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
7. Andrējs Š. (48g.v.) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Sarika I. & CO 281017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
8. Ināra M. (51g.v.) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Sarika I. & CO 281017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
9. Sergejs G. (54g.v.) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Sarika I. & CO 281017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
10. Sarmīte G. (54g.v.) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Sarika I. & CO 281017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
11. Gunvils Š. (56g.v.) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
12. Gvido D. (56g.v.) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
13. Mihails K. (58g.v.) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
14. Arnis L. (59g.v.) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
15. Andrējs I. (60g.v.)  - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
16. Stasīs K. (60g.v.) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
17. Aivars Š. (61g.v.) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
18. Māris E. (61g.v.) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
19. Edvīns L. (61g.v.)  - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
20. Skaidrīte Š. (63g.v.)  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Sarika I. & CO 281017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
21. Mihails K. (64g.v.) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
22. Raimonds P. (64g.v.) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
23. Ivans K. (65g.v.) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
24. Ēriks V. (65g.v.) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
25. Rihards P. (66g.v.)  - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
26. Vladimirs J. (66g.v.)  - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
27. Mihailo G. (66g.v.) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
28. Ilga S. (67.g.v.) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Sarika I. & CO 281017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
29. Āris M. (68g.v.) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
30. Jānis S. (68g.v.) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
31. Jānis L. (68g.v.) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
32. Astrīda L. (68g.v.) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Sarika I. & CO 281017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
33. Ausma Z. (68g.v.) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Sarika I. & CO 281017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
34. Stepans Š. (69g.v.) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
35. Ādolfs V. (69g.v.) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
36. Eugenija A. (71g.v.) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Sarika I. & CO 281017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
37. Ļubova P. (71g.v.) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Sarika I. & CO 281017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
38. Andris P. (72g.v.) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Liene B. 121017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
39. Austra P. (72g.v.)  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Liene B. 121017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
40. Jānis G. (73g.v.)  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Liene B. 121017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
41. Harijs F. (73g.v.) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Liene B. 121017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
42. Ilgonis Teodors J. (73g.v.) -  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Liene B. 121017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
43. Gundars B. (73g.v.)  - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
44. Aina P. (73g.v.) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Sarika I. & CO 281017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
45. Modris Š. (74g.v.) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
46. Boļeslavs S. (74g.v.) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
50. Renāte K. (74g.v.) -saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
51. Dzintra L. (74g.v.) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
52. Zinaida C. (75g.v.)  -saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Sarika I. & CO 281017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
53. Dzidra L. (75g.v.) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Sarika I. & CO 281017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
54. Janīna B. (76g.v.) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Sarika I. & CO 281017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
55. Rasma A. (76g.v.)  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Sarika I. & CO 281017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
56. Lūcija O. (76g.v.)  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Sarika I. & CO 281017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
57. Zita Š. (76g.v.)  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Sarika I. & CO 281017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
58. Janīna I. (76g.v.)  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Sarika I. & CO 281017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
62. Margita G. (78g.v.)  - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
63. Ruta Š. (78g.v.)  - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
65. Alma P. (80g.v.)  - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
67. Ilga A. (81g.v.)  - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
68. Ruta F. (81g.v.)  - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
69. Silvija T. (82g.v.)  - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
70. Antonija R. (82g.v.) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
71. Anna A. (83g.v.)  - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
73. Rasma P. (85g.v.)  - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
74. Anna K. (85g.v.)  - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
75. Raisa I. (85g.v.)  - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
78. Emīlija Š. (86g.v.)  - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
80. Antoņina M. (91g.v.) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
81. Vilma K. (92g.v.)  - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
82. Olga U. (93g.v.)  - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
83. Anna P. (94g.v.)  - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
84. Valija I. (94g.v.)  - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
85. Dace F. (47g.v.)  - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
86. Vilma Z. (94g.v.) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"

Gulošie cilvēki:

4. Valentīna R. (68g.v.)  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Ksenia O. ar kolēģiem 111217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
5. Juris D. (69g.v.)  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Līga R. 031017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
7. Nikolajs Z. (70g.v.) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Ksenia O. ar kolēģiem 111217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
8. Gaļina S. (70g.v.)  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Ksenia O. ar kolēģiem 111217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
10. Alma L. (74g.v.) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Ksenia O. ar kolēģiem 111217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
12. Tamāra U. (77g.v.) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Ksenia O. ar kolēģiem 151217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ  - "DĀVANA GATAVA!"
15. Mārts L. (79g.v.)  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Ksenia O. ar kolēģiem 151217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
16. Jānis B. (80g.v.) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Ksenia O. ar kolēģiem 151217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
17. Jeļena B. (81g.v.) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Ksenia O. ar kolēģiem 111217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
18. Dzidra Š. (82g.v.) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Ksenia O. ar kolēģiem 151217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
19. Liubov K. (82g.v.) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Ksenia O. ar kolēģiem 111217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
20. Nikolajs O. (84g.v.)  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Ksenia O. ar kolēģiem 151217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
21. Mihails D. (84g.v.)  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Ksenia O. ar kolēģiem 111217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
22. Erna T. (86g.v.)  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Ksenia O. ar kolēģiem 151217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
23. Zenta C. (86g.v.)  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Ksenia O. ar kolēģiem 151217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
24. Dzidra C. (87g.v.)  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Ksenia O. ar kolēģiem 151217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
25. Elga P. (88g.v.) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Ksenia O. ar kolēģiem 151217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
26. Lūcija P. (90g.v.)  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Ksenia O. ar kolēģiem 111217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
27. Zenta P. (91g.v.)  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Ksenia O. ar kolēģiem 111217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
28. Aina V. (91g.v.) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Laura R. 051117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
29. Austra K. (93g.v.)  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Inese S. 241117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
30. Olga D. (95g.v.) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Inese S. 241117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
31. Velta L. (95g.v.)  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Inese S. 241117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
32. Petronele L. (95g.v.)  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Inese S. 241117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
33. Zofija P. (96g.v.)  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Inese S. 241117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
34. Lidija L. (85g.v.) neredzīga kundze –saņemtas 1 vēstules (ar tekstūru) / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Inese S. 241117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"

* saraksts var būt mainīgs jebkurā brīdī

NSUS sadalosaa josla 02

Strazdes bērnu nama bērni - STĀSTS

1. Orents 10 gadi - vēlos čigānu dziesmu diskus, LEGO, daudz gardumus - Inese S. ar komandu 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
2. Kristaps Ū. 5. klase - vēlos futbola bumbu, puzles, LEGO, daudz gardumus - Inese S. ar komandu 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
3. Santa 17 gadi - Vēlas Ziemassvētkos sagaidīt pārsteigumu, tāpēc neko konkrētu neprasa. NSUS biedrības ieteikums - Te ļoti derētu kosmētika, parfimērija, skaistumlietas, skaista somiņa, kā arī daudz gardumi. - Inese S. ar komandu 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
4. Toms 17 gadi - Vēlas parfimēriju, kosmētiku, varbūt sporta somu, gardumus. Nodarbojas ar ielu vingrošanu, lasa grāmatas,  klausās mūziku, patīk makšķerēt. - Aļona I. 171117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
5. Kitija 8. klase - Vēlas kosmētiku, parfonēriju, skaistumlietas, varbūt skaistu rokassomiņu, gardumus. Patīk klausīties mūziku. - Laura R. 291017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
6. Elisa 17 gadi - Vēlas kosmētiku, parfonēriju, skaistumlietas, varbūt skaistu rokassomiņu, gardumus. Patīk dejot. - Aļona I. 171117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
7. Ailands 19 gadi - Vēlas mūzikas tumbas - Media-Tech MT3325, 2.1, 21kw, RMS vai ko līdzīgu. Kosmētiku un gardumus. Patīk klausīties mūziku. - Gunda UK 261117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ- "DĀVANA GATAVA!"
8. Markuss 16 gadi - MP3 atskaņotāju, futbola bumbu, daudz gardumus. Patīk braukāt ar riteni, nodarbojas ar karatē, slido, slēpo. - Kristīne L. 171117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"

* saraksts var būt mainīgs jebkurā brīdī

NSUS sadalosaa josla 02

SAC "Ziedugravas" iemītnieki - STĀSTS

Adrese, ja sūta tikai vēstules/kartiņas: NSUS biedrība, Nākotnes iela 2, Ķekava, LV 2123 (obligāti - aploksnes otrā pusē, apakšā izvēlētā cilvēka vārds, uzvārda pirmais burts, vecums, centra nosaukums un atslēgas vārdi "NSUS ZIEMASSVĒTKI") - PARAUGS

1 Gotfrīds A. (81) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
2 Marija A. (79) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
3 Alvīne A.(86) garīgi traucējumi - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
4 Andris A. (73) vājdzirdīgs - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Zigmunds (Bregards komanda Madara G.) 031117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
5 Rūta A. (81) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
6 Adrijans A. (81) neredzīgs - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Ieva U. 111117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
7 Mirdza Ā. (83) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
8 Jeļena B. (87) vājdzirdīga - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
9 Ilgonis B.(77) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ieva U. 171117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
11 Zigurds B.(89) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
10 Dzidra B.(89) garīgi traucējumi - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
11 Skaidrīte Gaida B.(84) garīgi traucējumi - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
12 Velta B.(90) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
13 Erna C. (72) garīgi traucējumi - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
14 Pēteris C.(80) garīgi traucējumi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Aļošinu ģimene no Rīgas 041017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
15 Ligita C.(68) garīgi traucējumi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Ieva U. 241117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
16 Ludmila Č(63) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
17 Velta D.(72) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
18 Mirdza E. (83) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
19 Laimonis G.(68) gulošs - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Ieva U. 111117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
20 Jānis G. (83) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
21 Pēteris G. (66) garīgi traucējumi - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
22 Ieviņa H.(69) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
23 Aleksandrs H. (61) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
24 Anna I (81) garīgi traucējumi - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
25 Jānis I.(77) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
26 Jevgeņijs I.(80) gulošs - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
27 Zofija I. (86) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
28 Leololija J. (85) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
29 Jons J.(68) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
30 Anastasija K. (84) garīgi traucējumi - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
31 Marta K.(87) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
32 Rita K. (77) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
33 Dzidra K.(88) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
34 Ritma K.(78) guloša - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
35 Aldona K.(80) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
36 Gaļina K. (77) garīgi traucējumi - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
37 Ināra K.(77) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu  - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
38 Ausma K. (78) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
39 Austra K. (86) guloša - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
40 Evelina K. (82) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
41 Voldemārs K. (87) garīgi traucējumi - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
42 Brigita Lija K.(80) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
43 Ārijs K. (88) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
44 Lilija Ķ. (81) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
45 Dainis Ķ.(44) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
46 Ida L.(91) garīgi traucējumi - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
47 Gaļina L.(75) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
48 Jautrīte L. (77) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
49 Ilona L. (80) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
50 Inta L. (84) guloša - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
51 Dzidra L. (77) garīgi traucējumi - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
52 Ēriks L.(66) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
53 Imants L. (59) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
54 Staņislavs L. (79) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
55 Juris L. (63) gulošs - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
56 Liesma L.(70) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
57 Genovaite L.(85) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
58 Valentīna Ļ.(95) guloša - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
59 Pēteris M. (83) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
60 Antons M. (95) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
61 Jānis M. (85) gulošs - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ieva U. 111117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
62 Anna Mīl. (83) guloša - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
63 Anna M. (81) guloša - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
64 Vija M. (78) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
65 Anna Marija Ņ.(74) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
66 Zinaida Ņ. (68) garīgi traucējumi - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
67 Elvīra O.(81) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Laura Š. 151217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
68 Marina P.(92) guloša - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
69 Broņislava P. (92) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
70 Antoņina P. (85) garīgas problēmas - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
71 Herberts P. (82) gulošs - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlams spilvens 50x70 cm + spilvendrānas) - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
72 Pēteris P. (83) garīgas problēmas - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlams spilvens 50x70 cm + spilvendrānas) - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
73 Anita P.(52) guloša - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
74 Visvaldis P.(84) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
75 Jānis P.(77) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
76 Valentīna P. (85) guloša - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Jolanta (Bregards komanda Madara G.) 031117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
77 Halina P. (72) guloša - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
78 Rihards Bērtulis P.(76) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ieva U. 111117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
79 Jeļena R.(93) garīgi traucējumi - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
80 Klāra R.(83) garīgi traucējumi - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
81 Jānis R.(70) gulošs - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
82 Osvalds S.(89) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
83 Zenta S. (90) guloša - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
84 Edgars S.(54) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
85 Veneranda S.(79) guloša - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
86 Dzidra S.(85) guloša - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
87 Genovefa S.(85) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
88 Kārlis S. (78) garīgi traucējumi - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlams spilvens 50x70 cm + spilvendrānas) - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
89 Voldemārs S.(71) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
90 Jadviga S. (97) guloša - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
91 Ingrīda S. (86) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
92 Zinaida S.(87) garīgi traucējumi - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
93 Jānis Arnolds S.(79) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
94 Staņislavs S.(75) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
95 Biruta Š. (63) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
96 Hilda Š.(90) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
97 Vitolds Š. (79) gulošs - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlams spilvens 50x70 cm + spilvendrānas) - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
98 Viktorija Š (95) garīgi traucējumi - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
99 Arvīds Š (64) garigi traucējumi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlams spilvens 50x70 cm + spilvendrānas) - Māra un Aleksandra 101217 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
100 Tamāra T. (68) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
101 Brigita U.(83) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
102 Rūdis U.(60) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ieva U. 171117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
103 Anna U.(75) guloša - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
104 Biruta V. (86) garīgi traucējumi - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
105 Elvīra V.(85) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
106 Aleksandrs V. (52) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
107 Vladimirs V.(68) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
108 Gaida Modrīte V.(77) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
109 Sergejs V. (65) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
110 Elza V. (94) guloša - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
111 Rasma V.(88) guloša - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
112 Benedikts Z.(82) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Laura Š. 151217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
113 Gita Z.(94) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
114 Valdis Z.(74) vājredzīgs - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlams spilvens 50x70 cm + spilvendrānas) - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
115 Ārija Z. (85) garīgi traucējumi - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
116 Helēna Z.(87) garigi traucējumi - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
117 Emīlija Z. (89)  garīgi traucējumi - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
118 Skaidrīte T.(87) garīgi traucējumi - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
119 Spodra K.(83) garīgi traucējumi - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - VAAD komanda 060118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"

* saraksts var būt mainīgs jebkurā brīdī

NSUS sadalosaa josla 02

Ķekavas novada sociālā aprūpes centra iemītnieki - STĀSTS

Adrese, ja sūta tikai vēstules/kartiņas: NSUS biedrība, Nākotnes iela 2, Ķekava, LV 2123 (obligāti - aploksnes otrā pusē, apakšā izvēlētā cilvēka vārds, uzvārda pirmais burts, vecums, centra nosaukums un atslēgas vārdi "NSUS ZIEMASSVĒTKI") - PARAUGS

Visas dāvaniņas pieteiktas

1. Dace K. 53 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
2. Vladislavs 76 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
3. Gunārs Kārlis 74 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
4. Sarmīte 70 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
5. Brīve Lidija 81 gadi  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
6. Irēna D. 75 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
7. Vera 74 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
8. Andrejs 76 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
9. Jānis V. 61 gads - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
10. Zenta 70 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
11. Mārtiņš 57 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
12. Marks 44 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
13. Valērijs 78 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
14. Māris 52 gads - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
15. Ņina 79 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
16. Velta Č. 84 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
17. Ausma 89 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
18. Artūrs 76 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
19. Anatolijs 65 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
20. Jānis P. 69 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
21. Aleksandrs 71 gads - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
22. Kārlis 88 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
23. Georgijs 89 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
24. Silvija K. 83 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
25. Rozālija 84 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
26. Zinaida 75 gadi- -saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
27. Emīlija - Laima 93 gadi- -saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
28. Janīna 89 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
29. Genovefa 87 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
30. Irēna 68 gadi  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
31. Māra 96 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
32. Asja 71 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
33. Lūcija 72 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ -"DĀVANA GATAVA!"
34. Jautra 83 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
35. Arvīds 82 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
36. Iraīda 91 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
37. Dārte 93 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
38. Helēna 86 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
39. Aina 82 gads - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
40. Albīne 88 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
41. Vallija 89 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
42. Broņislavs 94 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
43. Augustins 93 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
44. Inta 76 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
45. Jānis A. 67 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
46. Monika 86 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
47. Indulis 71 gads - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
48. Silvija B. 68 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
49. Dagmāra 79 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
50. Jāzeps 88 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
51. Aleksandrs 63 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!

Mārupes pamatskolas dziedātāji un Bērnu deju kolektīvs "Apodzēni" dosies ciemos uz  centru un iepriecinās seniorus ar koncenrtu un dāvaniņām paši 29.01.2018.

* saraksts var būt mainīgs jebkurā brīdī

NSUS sadalosaa josla 02

SIA "Vecpiebalgas doktorāts" centra iemītnieki - STĀSTS

Adrese, ja sūta tikai vēstules/kartiņas: NSUS biedrība, Nākotnes iela 2, Ķekava, LV 2123 (obligāti - aploksnes otrā pusē, apakšā izvēlētā cilvēka vārds, uzvārda pirmais burts, vecums, centra nosaukums un atslēgas vārdi "NSUS ZIEMASSVĒTKI") - PARAUGS

Visas dāvaniņas gatavas

1. Aivars A. 62 g.- saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze G. ar ģimeni 221117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
2. Harijs K. 70 g. -  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze G. ar ģimeni 221117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
3. Anatolijs V. 64 g.- saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze G. ar ģimeni 221117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
4. Anna B. 76 g. – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze G. ar ģimeni 221117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
5. VilmaP. 85 g. – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze G. ar ģimeni 221117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
6. DZĒSTS
7. Juris M. 75 g. – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze G. ar ģimeni 221117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
8. Ilmārs G. 78 g.-  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze G. ar ģimeni 221117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
9. Anastasija T. 88 g.  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze G. ar ģimeni 221117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
10. Alīda R.  83 g. – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze G. ar ģimeni 221117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
11. Anna V. 78 g. – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze G. ar ģimeni 221117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
12. Anna D. 64 g. – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze G. ar ģimeni 221117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
13. Biruta A. 84 g. -  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze G. ar ģimeni 221117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
14. Austra A. 79 g. – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze G. ar ģimeni 221117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
15. Maiga K. 81 g. – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze G. ar ģimeni 221117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
16. Zigrīda S. 83 g. – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze G. ar ģimeni 221117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
17. DZĒSTS
18. Aina D. 88 g. – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze G. ar ģimeni 221117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
19. Guntis V. 64 g. – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze G. ar ģimeni 221117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
20. Jānis Z. 74 g. – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze G. ar ģimeni 221117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
21. Guntis Š. 66 g. – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze G. ar ģimeni 221117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
22. Guntis K. 53 g. – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze G. ar ģimeni 221117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
23. DZĒSTS
24. Anatolijs M. 70 g. – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze G. ar ģimeni 221117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
25. Jevgēnija B. 91 g. -  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze G. ar ģimeni 221117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"

NSUS biedrība dosies 10.01.2018. pl.: 14:00 ciemos uz centru ar pasākumu un iepriecinās dāvaniņām seniorus. Kopā ar NSUS biedrību dosies arī skaistās suņu meitenes un kinologs Viktors Mucenieks.

* saraksts var būt mainīgs jebkurā brīdī

NSUS sadalosaa josla 02

SIA Varakļānu veselības aprūpes centra iemītnieki - STĀSTS

Adrese, ja sūta tikai vēstules/kartiņas: NSUS biedrība, Nākotnes iela 2, Ķekava, LV 2123 (obligāti - aploksnes otrā pusē, apakšā izvēlētā cilvēka vārds, uzvārda pirmais burts, vecums, centra nosaukums un atslēgas vārdi "NSUS ZIEMASSVĒTKI") - PARAUGS

1. Veronika B. 85 gadi – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
2. Žanis S. 67 gadi – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
3. Pēteris B. 76 gadi – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 290118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
4. Vilnis Z. 86 gadi – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 290118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
5.Osvalds G. 76 gadi – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 290118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
6. Nikolajs Š. 75 gadi– saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 290118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
7. Jānis S. 60 gadi – saņemtas 3 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Jānis K. (Bregards komanda Madara G.) 031117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
8. Jāzeps S. 86 gadi – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 290118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
9. Francis J. 84 gadi – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 290118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
10. Veronika Ā. 70 gadi – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
11. Lonija P. 87 gadi – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
12.Zinaīda P. 86 gadi – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
13. Olga M. 89 gadi – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
14. Antoņina K. 84 gadi – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
15. Alvīne N. 94 gadi – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
16. Marta S. 82 gadi – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
17. Marija P. 79 gadi – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
18. DZĒSTS
19. Antoņina S. 95 gadi – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
20. Veronika L. 82 gadi– saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
21. Janīna P. 86 gadi – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
22. Leonora T. 86 gadi – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
23. Apolonijs G. 72 gadi – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 290118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
24. Vera R. 79 gadi – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
25. Antons Z. 89 gadi – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 290118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
26. Jānis Č. 78 gadi – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 290118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
27. Arvīds K. 84 gadi – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 290118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
28. Pēteris U. 89 gadi– saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 290118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
29. Voldemārs S. 55 gadi – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
30. Elzabete E. 85 gadi – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
31. Tekla B. 95 gadi – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
32. Jekaterina B. 85 gadi – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
33. Broņislava S. 85 gadi – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
34. Jāzeps S. 77 gadi – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 290118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
35. Aloizs S. 88 gadi – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 290118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
36. Francis S. 81 gads – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 290118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
37. Pēteris C. 62 gadi – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
38. Voldemārs S. 55 gadi - saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ieva U. 171117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
39. Broņislava K. 86 gadi - saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
40. Jūlija S. 86 gadi - saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
41. Anna P 86 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 290118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
42. Veneranda M. 78 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 290118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
* saraksts var būt mainīgs jebkurā brīdī

NSUS sadalosaa josla 02

Rīgas sociālā aprūpes centra "Stella maris" iemītnieki - STĀSTS

Adrese, ja sūta tikai vēstules/kartiņas: NSUS biedrība, Nākotnes iela 2, Ķekava, LV 2123 (obligāti - aploksnes otrā pusē, apakšā izvēlētā cilvēka vārds, uzvārda pirmais burts, vecums, centra nosaukums un atslēgas vārdi "NSUS ZIEMASSVĒTKI") - PARAUGS

1. Guna L. 73 gadi – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
2. Sarmīte R. 77 gadi – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
3. Rasma K. 80 gadi – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
4. Aļona N. 34 gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ieva U. 241117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
5. Vita A. 42 gadi – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
6. Janīna V. 90 gadi – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
7. Zinaīda J. 80 gadi – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
8. Ausma I. 81 gads – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
9. Indra S. 53 gadi – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
10. Žanna M. 50 gadi – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
11. Ivars M. 57 gadi – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
12. Ziedonis E. 63 gadi – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
13. Aleftīna G. 64 gadi – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
14. Regīna A. 74 gadi – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
15. Larisa B. 67 gadi – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
16. Jeļena L. 42 gadi – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
17. Vanesa G. 80 gadi – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
18. Ņina M. 65 gadi –  saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
19. Gaļina D. 70 gadi – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
20. Astrīda R. 75 gadi –saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
21. Daiga Ž. 57 gadi – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
22. Marina S. 73 gadi – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
23. Tatjana G. 70 gadi – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
24. Valentīna P. 63 gadi – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
25. Evelīna P. 76 gadi – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
26. Tatjana K. 65 gadi – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
27. Margarita K. 66 gadi –saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"

* saraksts var būt mainīgs jebkurā brīdī

NSUS sadalosaa josla 02

SAC "Senliepas" iemītnieki - STĀSTS

Adrese, ja sūta tikai vēstules/kartiņas: NSUS biedrība, Nākotnes iela 2, Ķekava, LV 2123 (obligāti - aploksnes otrā pusē, apakšā izvēlētā cilvēka vārds, uzvārda pirmais burts, vecums, centra nosaukums un atslēgas vārdi "NSUS ZIEMASSVĒTKI") - PARAUGS

Visas dāvaniņas gatavas

1. Rozālija P. 88 g.  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Deju ansambļa "Pērle" komanda 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
2. Alise B. 94 g.  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Deju ansambļa "Pērle" komanda 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
3. Laimonis Rūdolfs  N. 78 g.  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Deju ansambļa "Pērle" komanda 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
4. Zinaīda P. 72 g.  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Deju ansambļa "Pērle" komanda 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
5. Boļeslavs G. 78 g  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Deju ansambļa "Pērle" komanda 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
6. Mārīte Dz. 60 g.  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Deju ansambļa "Pērle" komanda 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
7. Kārlis G. 75 g.  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Deju ansambļa "Pērle" komanda 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
8. Ļubova  M. 78.g.  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Deju ansambļa "Pērle" komanda 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
9. Aigars Š. 57.g  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Deju ansambļa "Pērle" komanda 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
10. Guntis S. 52 g.  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Deju ansambļa "Pērle" komanda 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
11.Andrejs  N. 77 g. - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Deju ansambļa "Pērle" komanda 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
12.Genovefa B. 83 g. - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Deju ansambļa "Pērle" komanda 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
13.Antons S. 72 g. - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Deju ansambļa "Pērle" komanda 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
14. Ilga F. 80 g.  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Deju ansambļa "Pērle" komanda 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
15. Elga K. 87 g.  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Deju ansambļa "Pērle" komanda 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
16. Ēriks G. 68 g - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Deju ansambļa "Pērle" komanda 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
17. Austra P. 83 g.  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Deju ansambļa "Pērle" komanda 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
18. Vija E. 73 g.  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Deju ansambļa "Pērle" komanda 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
19. Broņislava B. 83 g.  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Deju ansambļa "Pērle" komanda 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
20. Uldis S. 83 g.  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Deju ansambļa "Pērle" komanda 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
21. Radions  K. 81 g.  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Deju ansambļa "Pērle" komanda 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
22. Velta  A. 86 g. - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Deju ansambļa "Pērle" komanda 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
23. Jānis J. 70 g. - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Deju ansambļa "Pērle" komanda 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
24.  Terēza M. 83 g.  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Deju ansambļa "Pērle" komanda 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
25. Jānis D. 70 g.  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Deju ansambļa "Pērle" komanda 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ -"DĀVANA GATAVA!"
26. Ausma  A. 80 g.  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Deju ansambļa "Pērle" komanda 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
27. Antoņina  S. 76 g.  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Deju ansambļa "Pērle" komanda 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
28.  Iļja K. 61 g.  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Deju ansambļa "Pērle" komanda 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
29. Ziedone L. 90 g. - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Deju ansambļa "Pērle" komanda 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"

Deju ansamblis "Pērle" dosies ciemos uz  centru un iepriecinās seniorus ar koncenrtu un dāvaniņām paši 20.01.2018. vai 27.01.2018.

* saraksts var būt mainīgs jebkurā brīdī

NSUS sadalosaa josla 02

Šķilbēnu sociālās aprūpes mājas iemītnieki - STĀSTS

Adrese, ja sūta tikai vēstules/kartiņas: NSUS biedrība, Nākotnes iela 2, Ķekava, LV 2123 (obligāti - aploksnes otrā pusē, apakšā izvēlētā cilvēka vārds, uzvārda pirmais burts, vecums, centra nosaukums un atslēgas vārdi "NSUS ZIEMASSVĒTKI") - PARAUGS

Visas dāvaniņas gatavas

1. Lucija P.  89 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze G. ar ģimeni 211117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
2. Pēteris K.  55 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze G. ar ģimeni 211117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
3. Ludmila D. 63 gadi –saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze G. ar ģimeni 211117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
4. Zinaida L.  88 gadi –  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze G. ar ģimeni 211117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
5. Berta I. 92 gadi -  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze G. ar ģimeni 211117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
6. Jevgēņijs L. 85 gadi -  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze G. ar ģimeni 211117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
7. Jānis V. 68 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze G. ar ģimeni 211117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
8. Jānis K. 74 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze G. ar ģimeni 211117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
9. Pēteris P. 85 gadi –saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze G. ar ģimeni 211117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
10. Ādolfs L. 78 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze G. ar ģimeni 211117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
11. Stefānija S.  86 gadi -  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze G. ar ģimeni 211117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
12. Viktors S. 82 g. - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze G. ar ģimeni 211117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
13. Tamāra B. 76 gadi  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze G. ar ģimeni 211117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
14. Juris L.  73 g.  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze G. ar ģimeni 211117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
15. Anna V. 87 g. - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze G. ar ģimeni 211117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
16. Anna S.  58 g. -  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze G. ar ģimeni 211117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
17. Ausma I. 82 g. - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze G. ar ģimeni 211117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
18. Ārija J. 79 g. - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze G. ar ģimeni 211117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
19. Renāte V. 53 g. - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze G. ar ģimeni 211117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
20. Roberts P.  45 g. - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze G. ar ģimeni 211117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
21. Anna R. 86 g. - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze G. ar ģimeni 211117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
22. Vasilijs P. 62 gadi -  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze G. ar ģimeni 211117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"

* saraksts var būt mainīgs jebkurā brīdī

NSUS sadalosaa josla 02

Viļakas sociālās aprūpes mājas iemītnieki - STĀSTS

Adrese, ja sūta tikai vēstules/kartiņas: NSUS biedrība, Nākotnes iela 2, Ķekava, LV 2123 (obligāti - aploksnes otrā pusē, apakšā izvēlētā cilvēka vārds, uzvārda pirmais burts, vecums, centra nosaukums un atslēgas vārdi "NSUS ZIEMASSVĒTKI") - PARAUGS

1. Natālija K. 74 g. – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Linda Š. 181017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
2. Anna L. 88 g. – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Linda Š. 181017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
3. Leonīds I. 76 g. – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ieva U. 241117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
4. Annele K. 90.g. - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Linda Š. 181017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
5. Pjotrs P. 73 g. – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ....... - "DĀVANA GATAVA!"
6. Mirdza Ķ. 94 g. – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Linda Š. 181017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
7. Dzintars A. 52 g. – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ....... - "DĀVANA GATAVA!"
8. Lidija S. 79 g. – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Linda Š. 181017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
9. Vilis A. 70 g. – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ELVI Latvija komanda 061117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
10. Maija L. 67 g. – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ELVI Latvija komanda 061117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
11. Raisa M. 79 g. – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ....... - "DĀVANA GATAVA!"
12. Valentīna C. 79 g. -  saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ....... - "DĀVANA GATAVA!"
13. Antija B. 79 g. – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ....... - "DĀVANA GATAVA!"
14. Marija S. 82 g. -  saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ....... - "DĀVANA GATAVA!"
15. DZĒSTS
16. Nikolajs A. 84 g. – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ....... - "DĀVANA GATAVA!"
17. Ludmila S. 91 g. -  saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ....... - "DĀVANA GATAVA!"
18. Jānis D. 62 g. – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ELVI Latvija komanda 061117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
19. Ņina J. 89 g. – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ....... - "DĀVANA GATAVA!"
20. Elizabete B. 72 g. – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze Ķ. (Bregards komanda Madara G.) 031117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
21. Jeļena G. 61 g. -  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ELVI Latvija komanda 061117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
22. Janīna S. 89 g. – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ....... - "DĀVANA GATAVA!"
23. Anna S. 86 g. – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ....... - "DĀVANA GATAVA!"
24. Marija K. 86 g. – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ....... - "DĀVANA GATAVA!"
25. Mihails K. 90 g. – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ....... - "DĀVANA GATAVA!"
26. Roberts M. 86 g. –  saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ....... - "DĀVANA GATAVA!"
27. Jekaterina J. 78 g. –  saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ....... - "DĀVANA GATAVA!"
28. DZĒSTS
29. Herta P. 89 g. – saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ....... - "DĀVANA GATAVA!"
30. Ausma M. 57 g. - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ieva U. 241117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
31. Vladimirs L. 62 g. - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ....... - "DĀVANA GATAVA!"

* saraksts var būt mainīgs jebkurā brīdī

NSUS sadalosaa josla 02

Veco ļaužu mītnes "Sprīdīši" iemītnieki - STĀSTS

Adrese, ja sūta tikai vēstules/kartiņas: NSUS biedrība, Nākotnes iela 2, Ķekava, LV 2123 (obligāti - aploksnes otrā pusē, apakšā izvēlētā cilvēka vārds, uzvārda pirmais burts, vecums, centra nosaukums un atslēgas vārdi "NSUS ZIEMASSVĒTKI") - PARAUGS

1. Jānis V.( 74.gadi) – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu ....... - "DĀVANA GATAVA!"
2. Neonīda L. (89.gadi) –  saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ieva R. 191217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
3. Dina V. (70.gadi) – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ieva R. 191217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
4. Maija Ī. (70.gadi) – saņemtas 3 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Monta Z. 291117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
5. Marta T. (91.gads) – saņemtas 3 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Arturs (Bregards komanda Madara G.) 031117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
6. Laimonis L. (89.gadi) – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu ....... - "DĀVANA GATAVA!"
7. Jānis Š.(73.gadi) – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu ....... - "DĀVANA GATAVA!"
8. Valentīne S.(96.gadi) – saņemtas 3 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Monta Z. 291117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
9. Dzidris R. (90.gadi) – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu ....... - "DĀVANA GATAVA!"
10. Vitauts R. (88.gadi) – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu ....... - "DĀVANA GATAVA!"
11. Biruta K. (68.gadi) – saņemtas 3 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Signija (Bregards komanda Madara G.) 031117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
12. Andis B. (48.gadi) –saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu ....... - "DĀVANA GATAVA!"
13. Atis K.(66.gadi) – saņemtas 3 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Žanete 041217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
14. Māra P.(76.gadi) – saņemtas 3 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Žanete 041217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
15. Uldis K. (82. gadi) – saņemtas 3 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Monta Z. 291117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
16. Guna Ā.(53.gadi) – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu ....... - "DĀVANA GATAVA!"
17. Vilis R. (78.gadi) –saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu ....... - "DĀVANA GATAVA!"
18. Guntis P.(62.gadi) – saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu ....... - "DĀVANA GATAVA!"
19. Visvaldis Š.(89.gadi) -  saņemtas 2 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu ....... - "DĀVANA GATAVA!"

* saraksts var būt mainīgs jebkurā brīdī

NSUS sadalosaa josla 02

Veco ļaužu mītnes "CERĪBA" iemītnieki - STĀSTS

Adrese, ja sūta tikai vēstules/kartiņas: NSUS biedrība, Nākotnes iela 2, Ķekava, LV 2123 (obligāti - aploksnes otrā pusē, apakšā izvēlētā cilvēka vārds, uzvārda pirmais burts, vecums, centra nosaukums un atslēgas vārdi "NSUS ZIEMASSVĒTKI") - PARAUGS

Pirmā māja:
1. Mārīte 68 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Inese S. ar komandu 141117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
2. Valdis O. 79 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Inese S. ar komandu 141117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
3. Jānis Ķ. 71 gads - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Inese S. ar komandu 141117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
4. Ruta 69 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Inese S. ar komandu 141117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
5. Anna T. 76 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Līga R. 031017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
6. Renāte 85 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Inese S. ar komandu 141117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
7. Anna M. 61 gads - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Inese S. ar komandu 141117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
8. Sofija 86 gadi   - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
9. Zinaīda 84 gadi  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās)
10. Valentīna 76 gadi -  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
11. Natālija 82 gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
12. Venta 86 gadi -  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
13. Astrīda 73 gadi (nerunā) – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās)
14. Marija 77 gadi -  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
15. Tamāra 75 gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
16. Guntis 68 gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
17. Jānis K. 61 gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
18. Viktors 79 gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
19. Imants 78 gadi (ļoti slims) – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
20. Arvīds 86 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
21. Valdis R. 62 gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
22. Sergejs 67 gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
23. Asja 85 gadi- saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
24. Antonija K. 85 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
25. Aina 78 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
26. Lillija 97 gadi (vājdzirdīga) – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Inese S. ar komandu 141117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
27. Millija J. ___ gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
28. Edgars J. ___ gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
28/1. Dzidra 73 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 050118 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"

Otrā māja:
29. Tamāra 74 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Inese S. ar komandu 141117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
30. Zigrīda 83 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Inese S. ar komandu 141117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
31. Daina 89 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Inese S. ar komandu 141117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
32. Ija 76 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Inese S. ar komandu 141117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
33. Anna V. 86 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Inese S. ar komandu 141117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
34. Anna B. 75 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Inese S. ar komandu 141117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
35. Mirdza 81 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Inese S. ar komandu 141117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
36. DZĒSTS
37. Alise 67 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Inese S. ar komandu 141117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
38. Ārija 74 - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Inese S. ar komandu 141117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
39. Velta K. 88 – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Inese S. ar komandu 141117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
40 Aina K.  90 (vājredzīga) – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Inese S. ar komandu 141117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
41. Gaļina 70 – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Inese S. ar komandu 141117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
42. Anita 82 - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Inese S. ar komandu 141117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
43. Aina G. 91 g.  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Inese S. ar komandu 141117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"

Inese Spillere ar komandu dosies ciemos uz centru un iepriecinās seniorus ar koncenrtu un dāvaniņām paši 13.01.2018.

* saraksts var būt mainīgs jebkurā brīdī

NSUS sadalosaa josla 02

Barkavas pansionāta iemītnieki - STĀSTS

Adrese, ja sūta tikai vēstules/kartiņas: NSUS biedrība, Nākotnes iela 2, Ķekava, LV 2123 (obligāti - aploksnes otrā pusē, apakšā izvēlētā cilvēka vārds, uzvārda pirmais burts, vecums, centra nosaukums un atslēgas vārdi "NSUS ZIEMASSVĒTKI") - PARAUGS

1. Natālija S. 75 gadi (nestaigā) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
2. Anna R. 95g. (nestaigā) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
3. Regīna S. 77 g.  - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
4. Genovefa L.  83 g. (guļoša) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Jānis Z. 111217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
5. Rasma S. 76. g. (guļoša) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Līga R. 031017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
6. Pēteris T.  70 g. (vājdzirdīgs, ar kustību traucējumiem) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
7. Arnolds P. 47 g.  (guļošs, 90% paralizēts) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ieva U. 111117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
8. Arvīds P. 69 g.  - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
9. Jānis Č. 85. g   - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ELVI Latvija komanda 061117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
10. Pēteris Š. 75g   - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ELVI Latvija komanda 061117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
11. Helēna S. 70 g.  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ELVI Latvija komanda 061117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
12. Marta T. 82 g. (pārvietojas ar grūtībām)  - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
13. Dainis G. 65 g. (ratiņkrēslā)  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ilze Ķ. (Bregards komanda Madara G.) 031117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
14. Leons G. 86 g.  - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
15. Anna Z. 83 - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
16. Alīda Z. 87 g (vājdzirdīga) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
17. Normunds Z. 51 g.  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ELVI Latvija komanda 061117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
18. Harijs I. 66 g.  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ELVI Latvija komanda 061117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
19. Andris O. 46 g (ratiņkrēslā) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ELVI Latvija komanda 061117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
20. Albīna D. 82 g - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
21. Helēna Č. 98 g.  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Zane (Bregards komanda Madara G.) 031117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
22. Villija Š. 77 g.  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ELVI Latvija komanda 061117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
23. Pēteris Z. 81 g.  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ELVI Latvija komanda 061117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
24. Zinaīda S. 79 g.  - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
25. Lonija G. 87 g. (ratiņkrēslā) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Zane V. 071117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ "DĀVANA GATAVA!"
26. Ņina D. 73 g. - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
27. Marianna T. 88 g.  - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
28. Nellija M. 74 g.  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu .... "DĀVANA GATAVA!"
29. Žeņa L. 81 g. (ratiņkrēslā) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
30. Aleksandra K. 89 g. (slima ar demenci0 - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
31. Voldemārs M. 61g. - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
32. Arkādijs I. 83.g (neredzīgs, vājdzirdīgs) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) -Viktorija P. 281217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ "DĀVANA GATAVA!"
33. Vasīlijs J. 82. g (vājdzirdīgs, gulošs) - saņemtas 0 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - NSUS biedrība par ziedojumiem 301217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
34. Daina L.77.g  (atmiņas traucējumi) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Zane V. 071117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ "DĀVANA GATAVA!"
35. Velta S. 82.g (garīgi slima) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Zane V. 071117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ "DĀVANA GATAVA!"
36. Valentīna L. 75. g (daļēji paralizēta)  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Zane V. 071117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ "DĀVANA GATAVA!"
37. Ruta B. 84. g (garīgi slima) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Zane V. 071117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ "DĀVANA GATAVA!"
38. Ēriks S. 65. g - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - ELVI Latvija komanda 061117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"

* saraksts var būt mainīgs jebkurā brīdī

NSUS sadalosaa josla 02

SIA "Aprūpes nams Urga" iemītnieki - STĀSTS

Adrese, ja sūta tikai vēstules/kartiņas: NSUS biedrība, Nākotnes iela 2, Ķekava, LV 2123 (obligāti - aploksnes otrā pusē, apakšā izvēlētā cilvēka vārds, uzvārda pirmais burts, vecums, centra nosaukums un atslēgas vārdi "NSUS ZIEMASSVĒTKI") - PARAUGS

Visas dāvaniņas saņemtas centrā

1. Jadviga Š. 83 g – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
2. Emīlija R. 97 g  – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
3. Aina K. 81 g – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
4. DZĒSTS
5. Tatjana N. 79 g – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
6. Rita N. 80 g – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
7. Jānis O. 67 g (gulošs) – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa no 30 līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās), vitamīni, gardumi - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
8. Elvīra O. 89 g (guloša) – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
9. Uldis P. 74 g – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
10. Skaidrīte P. 78 g – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
11. Ilga P. 85 g (guloša) – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa no 30 līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās), vitamīni, gardumi - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
12. Nikolajs R. 80 g – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
13. Vilma R. 76 g – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
14. Vilma D. 99 g – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
15. Ēriks R. 67 g – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
16. Millija R. 90 g – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
17. Arnis R. 58 g – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
18. Gundega S. 77 g – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ
19. Renāte S. 77 g (guloša)  – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa no 30 līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās), vitamīni, gardumi - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
20. Rasma S. 94 g – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
21. Arnolds S. 64 g  – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
22. Vilma Š. 93 g  – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
23. Līvija V. 90 g – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
24. Aina V. 87 g – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
25. Jurijs Ž. 55 g – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
26. Agris L. 67 g  – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
27. Gunārs B. 85 g– saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
28. Edvīns R. 62 g– saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
29. Ilma I. 80 g  – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
30. Mirdza B. 76 g – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
31. Lillija B. 84 g – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
32. Laima B. 92 g– saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
33. Ilona B. 55 g  – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
34. Smaida C. 77 g  – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
35. DZĒSTS
36. Marta F. 91 g  – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
37. Viktors I. 48 g – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
38. DZĒSTS
39. Marina J. 51 g – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
40. DZĒSTS
41. Ausma S. 84 g – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
42. Aina K. 79 g – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
43. Laima M. 79 g – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Elīna K. 071017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ  - "DĀVANA GATAVA!"/ Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
44. Irina K. 64 g – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
45. Rūta K. 74 g (guloša)– saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa no 30 līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās), vitamīni, gardumi - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
46. Māris R. 69 g – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
47. Skaidrīte K. 80 .g  – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
48. Gaļina K. 67.g (guloša) – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa no 30 līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās), vitamīni, gardumi - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
48. Ruta L. 86 g  – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
50. Antoņina L. 80 g – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
51. Milda M. 73 g  – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
52. Irēna M. 85 g (guloša) – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa no 30 līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās), vitamīni, gardumi - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
53. Egīls M. 60 g (guļošs) – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa no 30 līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās), vitamīni, gardumi - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
54. Aina Anna H. 86 g– saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
55. Jānis V. 87 g– saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
56. Sofija B. 78 g– saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
57. Ieva A. 78 g– saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
58. Arvis Č. 65 g– saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
59. Skaidrīte D. 74 g– saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
60. DZĒSTS
61. DZĒSTS
62. Ausma B. 86 g. - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
63. Marta S. 85 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
64. Solveiga S 63g. -saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
65. DZĒSTS
66. Jānis L 78 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
67. Aina B.83 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
68. Marijana B. 71 gads - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
69. Sarmīte A. 81 gads - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
70. Laima K. 85 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Viktorija P. un komanda 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"

* saraksts var būt mainīgs jebkurā brīdī

NSUS sadalosaa josla 02

VSAC "Rīga", filiāles "Teika" bērni - STĀSTS

Filiāle “Teika” nodrošina ilgstošas sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojumus bērniem invalīdiem ar smagiem garīgās attīstības traucējumiem no 4 līdz 18 gadu vecumam un pilngadīgām personām ar smagiem garīga rakstura traucējumiem. Bērni un jaunieši paši izteikuši savas velēšanās un ticu, ka mums izdosies tās kopējiem spēkiem realizēt.

26 dāvaniņas 07.12.2017. aizceļoja uz centru / 31 dāvaniņa aizceļoja uz centru 20.12.2017.

1. Marsels (12) – mīkstās mantas Vinniju Pūku, Ēzelīti Iā un Tīģerīti; mantiņu čūsku; piekariņu ar žirafi; saldumi. Zēnam ir garīgās attīstības traucējumi. Marsels ir ļoti laipns un komunikabls, izpalīdzīgs un atbildīgs. Ļoti patīk spēlēties ar dinozauriem, mīkstajām mantām, likt puzles un braukt ar riteni. - ELVI Latvija komanda 061117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ -"DĀVANA GATAVA!"
2. Kaspars (17) – 32 GB zibatmiņu vai 16 GB mikro karti datoram; mugursoma; dezodorants; saldumi. Kasparam ļoti patīk darbs ar datoriem un cita veida tehniku, ar lielu prieku meklē receptes un gatavo jaunus ēdienus. - Ieva U. (Mārupe) 061117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
3. Semo Nīls (7) – krāsojamās grāmatas; zīmēšanas piederumi; mīkstu mašīnu (kā mīksto mantu); policijas mašīnu ar skaņu; saldumi. Semo Nīls ir ļoti dzīvespriecīgs, komunikabls, aktīvs. Patīk piedalīties gan sporta spēlēs, gan likt puzles un zīmēt, īpaši patīk krāsot krāsojamās grāmatās. - ELVI Latvija komanda 061117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
4. Lolita (12) – liela lelle ar gariem matiem; rokassomiņa; matu sprādzes (meitenei īsi mati); saldumi. Meitenei ir garīgās attīstības traucējumi. Lolita ir ļoti aktīva, dzīvespriecīga un komunikabla. Patīk citu cilvēku sabiedrība, dažādas rotaļas un izskatīties kā mazai dāmai. - Inese S. ar komandu 141117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
5. Guna (9) – leļļu bēbītis ar drēbēm un knupīti; elektroniskā spēle, kur spaida podziņas; saldumi. Meitenei ir garīgās attīstības traucējumi. Guna ir aktīva un komunikabla, viņai ļoti patīk spēlēties ar leļļu bēbīšiem un izskatīties kā mazai dāmai. - Inese S. ar komandu 141117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
6. Krista (10) – lecamaukla; puzles (ar lieliem gabaliem, ko viegli noturēt rokās); skaistas matu sprādzes; saldumi. Meitenei ir garīgās attīstības traucējumi. Krista ir ļoti aktīva, dzīvespriecīga un izpalīdzīga, patīk šķirstīt grāmatas par dzīvniekiem un sportot. - ELVI Latvija komanda 061117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
7. Mihails (25) – Ziemassvētku mūzikas diskus krievu valodā un angļu valodā; mūzikas diskus ar Tatu, Maximu, Ruki v verh (krievu izpildītāji); lielu, mīkstu, pūkainu spilvenu ar pārvalku; zibatmiņu; dezodorants; saldumi. Jaunietim ir garīgās attīstības traucējumi. Mihails ir ļoti aktīvs un komunikabls, patīk iesaistīties gan sporta spēlēs, gan ēst pagatavošanā, sapņo par savu personīgo televizoru. - Inese S. 241117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
8. Pēteris (24) – parasts radio (ne mp3, bet tāds parasts, uz galda liekams); koka šūpuļzirdziņu, kam kāpt virsū (parasts bērnu koka zirdziņš, zēnam ļoti patīk uz tā kāpt, savu veco zirdziņu visur ņem līdzi); austiņas priekš radio (lielās); kafija 3in1, mīksto mantu (lācis, suns, zaķis, kaķis). Jaunietim garīgās attīstības traucējumi, kustību traucējumi. Ļoti patīk klausīties radio, dzīvespriecīgs, komunikabls. - Inese S. ar komandu 111217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
9. Niks (9) – mašīnu ar skaņu; puzli (lieliem gabaliem, ko var viegli noturēt rokās); saldumi. Zēnam ir garīgās attīstības traucējumi. Niks ir draudzīgs un komunikabls, patīk spēlēties ar mašīnām un krāsot krāsojamās grāmatas. - ELVI Latvija komanda 061117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
10. Alise (26) – termo veļu (M izmēra augums 140cm), matu sprādzes un gumijas; lelli (lielu lelli ar gariem matiem un kleitu). Jaunietei garīgās attīstības traucējumi, kustību traucējumi, pārvietojas ratiņkrēslā. Alise ir ļoti draudzīga un dzīvespriecīga, ļoti patīk meitenīgas lietas un lelles, Alise lelles ģērbj, maina pamperus, tin sedziņās. - Inese S. 241117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
11. Aleksandrs (13) – rotaļu autobuss; rotaļu mašīna; puzle (ar lieliem gabaliem, ko viegli noturēt rokās); saldumi. Zēnam ir garīgās attīstības traucējumi. Aleksandrs ir ļoti draudzīgs un dzīvespriecīgs, patīk iesaistīties dažādās sportiskās aktivitātēs un spēlēties ar citiem bērniem. - Inese S. ar komandu 141117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
12. Markuss (10) – rotaļu dators – ar gaismiņām; saldumi. Zēnam smagi garīgās attīstības traucējumi, nedzirdīgs. - Inese S. ar komandu 141117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
13. Edgars (15) – radio ar akumulatoru (parastu, ko var likt uz galda); austiņas mazas, ko var iespraust radio; dezodorants; saldumi. Zēnam ir garīgās attīstības traucējumi. Edgaram ļoti patīk klausīties radio, patīk izprast kā darbojas tehnika. - Inese S. ar komandu 141117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
14. Andris (25) – istabas čības mīkstas, siltas (38 izm.); rotaļu pistoli; saldumi. Jaunietim ir garīgās attīstības traucējumi. Andris ir smaidīgs un dzīvespriecīgs, patīk palīdzēt un iesaistīties dažādos praktiskos darbos. - Ieva U. (Mārupe) 061117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
15. Andis (25) – radio (parastu, ko var uzlikt uz galda); lielas ausis, ko ielikt radio; dezodorantu; saldumi. Jaunietim ir garīgās attīstības traucējumi. Andis ir komunikabls un izpalīdzīgs, ļoti patīk dziedāt. - Evija Z. 071217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
16. Kristaps (17) – policijas atribūti (policista nozīmīte, rotaļu pistole, cepure); radio; dezodorants; saldumi. Zēnam ir garīgās attīstības traucējumi. Kristapam ļoti patīk tēlot policistu, viņš ir izpalīdzīgs un draudzīgs. - Inese S. ar komandu 141117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
17. Mārtiņš (17) – lielas ausis, ko var pieslēgt pie planšetes; mazu Makvīna mašīnīti un Kinga mašīnīti (multenes “Vāģi” varoņi); dezodorants; saldumi. Zēnam ir garīgās attīstības traucējumi. Mārtiņam ļoti patīk darbs ar datoru un spēlēties ar maziem mašīnu modelīšiem. - Inese S. ar komandu 141117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
18. Kristaps (24) – rotaļu dators; rotaļu pistole; zibatmiņa; dezodorants; saldumi. Jaunietim ir garīgās attīstības traucējumi. Kristaps ir ļoti atbildīgs un izpalīdzīgs, ļoti patīk rakstīt uz baltām lapām, gatavot ēst. - Inese S. 241117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
19. Kaspars (24) – mp3 atskaņotāju; lielas ausis, ko pieslēgt pie mp3; mazu tumbiņu, ko pieslēgt pie mp3; dezodorants; saldumi. Jaunietim ir garīgās attīstības traucējumi. Kaspars ir ļoti aktīvs un dzīvespriecīgs, patīk spēlēt sporta spēles un klausīties mūziku. - Inese S. ar komandu 111217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
20. Grigorijs (16) – mazo bērnu rotaļlietu ar skaņu (muzikālu); somu (kurā var salikt personīgās mantas); dezodorants; saldumi. Zēnam ir garīgās attīstības traucējumi, kustību traucējumi. Grigorijs ir dzīvespriecīgs un komunikabls, patīk skatīties televizoru un rotaļāties ar skanošajām rotaļlietām. - Inese S. ar komandu 141117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
21. Arina (20) – zīmēšanas piederumi; krāsojamās grāmatas; matu sprādzes (ar ziediem); saldumi. Jaunietei ir garīgās attīstības traucējumi. Arina ir ļoti draudzīga un dzīvespriecīga, viņai ļoti patīk zīmēt un krāsot. - ELVI Latvija komanda 061117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
22. Artis (11) – mazo bērnu grāmatas, kur piespiežot pogu, skan mūzika vai citas skaņas; saldumi (nedrīkst lietot miltu izstrādājumus un izstrādājumus, kuru sastāvā ir milti ). Zēnam ir garīgās attīstības traucējumi, celiākija. Artis ir ļoti draudzīgs, viņam patīk šķirstīt grāmatiņas un īpaši priecājas, kad tās skan. - Inese S. ar komandu 141117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
23. Eduards (16) – radio; mazo bērnu puzle no 2,3,4 gabaliem; dezodorants; saldumi. Eduardam ir garīgās attīstības traucējumi. Zēnam patīk klausīties mūziku, likt puzles. - Inese S. ar komandu 141117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
24. Vitālijs (25) – sarkanu, baltu, zilu rotaļu vilcienu (vieglu); saldumi. Jaunietim ir garīgās attīstības traucējumi.  - Inese S. 241117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
25. Romans (23) – lieli lego tipa kluči; liela mašīna; saldumi. Zēnam ir garīgās attīstības traucējumi. Romans ir draudzīgs un komunikabls, ļoti patīk spēlēties ar klučiem. - Inese S. 241117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
26. Kristians (22) – mīkstas čības (42.izmērs); rotaļu pistole; saldumi (jogurti, bērnu pārtikas saldās burciņas). Jaunietim ir garīgās attīstības traucējumi, ēd blenderētu ēdienu. - Ieva U. (Mārupe) 061117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
27. Edijs (21) – saules brilles; radio (parastu, liekamu uz galda); mīkstas čībiņas (42. izmērs); saldumi. Jaunietim garīgās attīstības traucējumi. - Inese S. ar komandu 111217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
28. Dmitrijs (20) – termo veļa (M izmēra, augums 170cm) vairāki plastmasas spaiņi un spainīši krāsaini; saldumi. Jaunietim garīgās attīstības traucējumi. - Inese S. ar komandu 151117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
29. Marija (24) – mazo bērnu koka puzli ar ievietojamiem gabaliņiem;  puzle parasta (bet ar lieliem gabaliem, tādiem, ko viegli paņemt rokās); saldumi. Jaunietei ir garīgās attīstības traucējumi. Marija ir draudzīga, patīk pastaigas un spēles. - Inese S. ar komandu 141117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
30. Kristīne (22) – matu sprādzes un gumijas; puzles (ar lieliem gabaliem, ko viegli var paņemt rokās); zīmēšanas piederumi; saldumi. Jaunietei ir garīgās attīstības traucējumi. Kristīnei patīk likt puzles un zīmēt. - Ieva U. 121117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
31. Maija (24) – mīkstas čībiņas (36); saldumi; dezdoranti, smaržīgas dušas želejas; saldumi. Jaunietei ir smagi garīgās attīstības traucējumi. - Ieva U. (Mārupe) 061117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
32. Madara (12) – lieli kluči - gumijas; skaistas matu sprādzes (meitenei īss matu griezums); smaržīgi šampūni un dušas želejas; saldumi. Meitenei ir garīgās attīstības traucējumi. Madarai patīk spēles ar lieliem lego klučiem, patīk smaržīgas lietas.- ELVI Latvija komanda 061117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
33. Viktorija (32) – matu sprādzes, gumijas, lielu matu suku; leļļu bēbis; zīmēšanas piederumi; saldumi. Jaunietei ir garīgās attīstības traucējumi. Viktorijai ļoti patīk ķemmēt matus un kad matus viņai sakārto kāds cits, kā arī viņai ļoti patīk rūpēties par leļļu bēbīšiem. - Ieva U. 121117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
34. Katrīna (16) – mazu bērnu rotaļlietas, ko var virpināt pirkstos, vai sakabināt kopā; smaržīgs šampūns; mīkstas čībiņas (39. izmērs); saldumi. Meitenei ir garīgās attīstības traucējumi. Katrīnai patīk pavadīt laiku vienatnē un spēlēties ar mantām, ko var virpināt rokās.  - Inese S. ar komandu 141117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
35. Laura (17) – mīkstu lelli; mīkstas čībiņas (38. izmērs); saldumi. Meitenei ir garīgās attīstības traucējumi. Laurai ļoti patīk mīkstās lelles, viņa tās visur ņem līdzi. - ELVI Latvija komanda 061117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
36. Laura (17) – mīkstas čībiņas (40. izmērs); saldumi; smaržīgi dezdorenti, smaržīgas dušas želejas un šampūni. Meitenei ir smagi garīgās attīstības traucējumi. - Ieva U. (Mārupe) 061117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
37. Gerda (14) – mīkstas čībiņas (37. izmērs); dezodorants ar rullīti; saldumi. Meitenei ir garīgās attīstības traucējumi. - Ieva U. (Mārupe) 061117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
38. Indra (13) – elektroniska rotaļlieta ar gaismiņām (patīk vērot gaismiņas); puzle (ar lieliem gabaliem, ko viegli noturēt rokās); mīksti saldumi (zefīrs, marmelāde, jogurti). Meitenei ir garīgās attīstības traucējumi, nedzirdīga. - Inese S. ar komandu 141117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
39. Ketija (15) – matu gumijas un matu sprādzes; mīksts dekoratīvs spilvens, saldumi. Meitenei ir garīgās attīstības traucējumi. - Jovita P. 091117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
40. Aleksandra (11) – bērnu rotaļlieta  ar skaņu un gaismiņu; matu sprādzes un matu gumijas. Meitenei ir garīgās attīstības traucējumi un kustību traucējumi. - Inese S. ar komandu 141117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
41. Māris (14) – mīksta rotaļu bumba (vislabāk plīša, kā mīksto mantu); rotaļu vilciņu; dezodorants ar rullīti, smaržas vīriešu; saldumi. Zēnam ir garīgās attīstības traucējumi. - Inese S. ar komandu 141117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
42. Indars (16) – mazu bērnu muzikāla rotaļlieta; dezodorants; saldumi. Zēnam ir garīgās attīstības traucējumi. - Inese S. ar komandu 141117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
43. Kristofers Bruno (19) – slēpošanas bikses (izmērs M, augums 176); silts džemperis ar augstu apkakli (M); mīkstas čībiņas (41. izmērs); saldumi, mīksto mantu (lācis, suns, zaķis, kaķis). Jaunietim garīgās attīstības traucējumi, kustību traucējumi. - Inese S. ar komandu 111217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
44. Laimonis (19) - slēpošanas bikses (izmērs M, augums 180); silts džemperis ar augstu apkakli (M); mīkstas čībiņas (42. izmērs); saldumi, mīksto mantu (lācis, suns, zaķis, kaķis). Jaunietim garīgās attīstības traucējumi. - Inese S. ar komandu 111217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
45. Ernests (10) – krekliņi ar garām rokām ar mašīnām (izmērs 140); saldumi. Zēnam ir garīgās attīstības traucējumi. - Nataļja K. 141117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
46. Einārs (8) – mazo bērnu bilžu grāmatas ar biezām lapām (kartona lapas); saldumi. Zēnam ir garīgās attīstības traucējumi. - ELVI Latvija komanda 061117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
47. Jevgēnijs (13) – krekliņus ar garām rokām ar mašīnām virsū (izmērs 140); saldumi. Zēnam ir garīgās attīstības traucējumi. - ELVI Latvija komanda 061117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
48. Bruno (10) – mazo bērnu puzli, kas sastāv no 2, 3, 4 gabaliņiem; lego klucīši lielāki par lego duplo; saldumi. Zēnam ir garīgās attīstības traucējumi. - Inese S. ar komandu 141117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
49. Rūdolfs (11) – lielais lego (lielāks nekā lego duplo); mīkstu mantu ar mūziku; saldumi. Zēnam ir garīgās attīstības traucējumi. - Inese S. ar komandu 141117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
50. Vinijs (28) – termo apakšveļa (M izmērs, augums 175cm); sēžamo maisu (zirņu maisu); saldumus; kafiju 3in1, mīksto mantu (lācis, suns, zaķis, kaķis). Jaunietim garīgās attīstības traucējumi, kustību traucējumi. - Inese S. ar komandu 111217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
51. Mārtiņš (20) – termo apakšveļa (S izmērs, augums 160cm); dezodorants ar rullīti un pūšamais, smaržīga dušas želeja, mīksto mantu (lācis, suns, zaķis, kaķis) . Jaunietim garīgās attīstības traucējumi; kustību traucējumi. - Ieva U. 091117  RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
52. Romans (24) – modes žurnāli (tādi, kuros daudz cilvēkus var redzēt); smaržīgas dušas želejas un dezodorantu, mīksto mantu (lācis, suns, zaķis, kaķis), saldumi; kafija 3 in 1. Jaunietim ir garīgās attīstības traucējumi, kustību traucējumi. Ļoti patīk krāt puķes un lapas un likt tās starp grāmatu lapām, šķirstīt žurnālus, kuros var redzēt cilvēkus. - Inese S. ar komandu 141117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
53. Aivis (26) – liela izmēra mīkstu pledu; dezodorantu; saldumus; kafiju 3 in 1. Jaunietim ir garīgās attīstības traucējumi.  - Jovita P. 091117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
54. Andrejs (19) – termo apakšveļa (S izmērs, augums 165 cm); dezodorantu, mīksto mantu (lācis, suns, zaķis, kaķis), gardumus. Jaunietim ir garīgās attīstības traucējumi; kustību traucējumi. - Inese S. ar komandu 111217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
55. Viks (26) – mazo bērnu manta, ko varētu sakost (kožamā); termo apakšveļa (M izmērs, augums 150 cm); bērnu pārtika burciņās - saldās; jogurts.  Jaunietim ir garīgās attīstības traucējumi; kustību traucējumi. - Inese S. 241117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
56. Alise (18) – mīksti saldumi (marmelāde, zefīrs, jogurts, bērnu pārtikas saldās burciņas); termo veļa (M izmērs, 160 cm). Jaunietei garīgās attīstības traucējumi, kustību traucējumi. - Inese S. ar komandu 241117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
57. Anete (23) – termo veļa (M izmērs, 165cm) mazo bērnu mantiņas, kas griežas (kā vilciņš vai jeb kādas citas, ko pats var griezt); saldumi. Jaunietei garīgās attīstības traucējumi, draudzīga, patīk spēlēties ar mantām, kas griežas - Inese S. ar komandu 111217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"

* saraksts var būt mainīgs jebkurā brīdī

NSUS sadalosaa josla 02

Mārcienas pansionāta iemītnieki - STĀSTS

Adrese, ja sūta tikai vēstules/kartiņas: NSUS biedrība, Nākotnes iela 2, Ķekava, LV 2123 (obligāti - aploksnes otrā pusē, apakšā izvēlētā cilvēka vārds, uzvārda pirmais burts, vecums, centra nosaukums un atslēgas vārdi "NSUS ZIEMASSVĒTKI") - PARAUGS

Visas dāvaniņas 12.12.17. aizceļoja uz centru

1. Vija Dz. 74 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 151117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
2. Ērika J. 71 gads (kustības traucējumi un vājredzīga) - saņemtas 1 vēstules (kartiņas ar tekstūru) / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 151117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
3. Marija Z. 85 gadi (vājredzīga) -  saņemtas 1 vēstules (kartiņas ar tekstūru) / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 151117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
4. DZĒSTS
5. Zenta 86 gadi -  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 151117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
6. Anele K. 80 gadi -  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 151117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
7. Dzidra I. 86 gadi (dzirdes traucējumi) -  saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 151117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
8. DZĒSTS
9. Alise B. 83 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 151117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
10. Ruta U. 83 gadi (kustības traucējumi) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 151117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
11. Māra K. 87 gadi -saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 151117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
12. Gaida B. 90 gadi (kustības traucējumi) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 151117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
13. Leontīne V.  84 gadi (kustības traucējumi un vājredzīga) - saņemtas 1 vēstules (kartiņas ar tekstūru) / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 151117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
14. Marta D. 87 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 151117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
15. DZĒSTS
16. Maija S. 80 gadi (kustības  traucējumi) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Ieva U. 111117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
17. Rūta R.  83 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 151117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
18. DZĒSTS
19. Marija M. 87 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 151117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
20. Biruta F.  70 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 151117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
21. Vija Ā. 81 gads (redzes un dzirdes traucējumi) - saņemtas 1 vēstules (kartiņas ar tekstūru) / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 151117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
22. DZĒSTS
23. DZĒSTS
24. DZĒSTS
25. Anna  87 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 151117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
26. Antons S. 88 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 151117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
27. Broņislavs S. 80 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 151117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
28. DZĒSTS
29. Jānis B. 75 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 151117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
30. Jānis M. 82 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 151117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
31. Jānis P. 75 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 151117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
32. DZĒSTS
33. Laima G. 80 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 151117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
34. Leontīne R. 89 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 151117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
35. Mirdza Z. 87 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 151117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
36. Monika Š. 83 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 151117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
37. Pēteris P. 76 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 151117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
38. DZĒSTS
39. Vilis S. 88 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 151117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
40. Andrejs 72 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 151117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
41. Sergejs G. 46 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 151117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
42. Rasma 82 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 151117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
43. DZĒSTS
44. Veneranda 76 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 151117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
45. DZĒSTS
46. DZĒSTS
47. Biruta V 73 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 021217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
48. Erna Ā. 92 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 021217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
49. Ina S. 81 gads - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 021217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
50. Ruta R. 91 gads - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 021217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
51. Skaisdrīte K. 91 gads - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 021217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
52. Vija M. 86 gadi (kustību ierobežojumi) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 021217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
53. Jānis P. 27 gadi (kustību traucējumi) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 021217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
54. Skaisdrīte Š. 80 gadi (kustību traucējumi) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 021217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
55. Lillija G. 86 gadi (kustību traucējumi) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 021217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
56. Spodra P. 78 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 021217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
57. Anastasija G. 81 gads (kustību traucējumi) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 021217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
58. Paulīna B. 90 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 021217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
59. Glita A. 78 gadi (kustību traucējumi) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 021217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
60. Artis S. 57 gadi (garīga rakstura problēmas, kustību traucējumi) - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 101217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
61. Milda S. 85 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu  - Marta J. ar Ranway komandu 101217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
62. Biruta V. 73 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 101217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
63. Tatjana L. 95 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 101217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
64. Anna A. 93 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 101217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
65. Juris K. 46 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 101217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
66. Janīna M. 82 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Marta J. ar Ranway komandu 101217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"

* saraksts var būt mainīgs jebkurā brīdī

NSUS sadalosaa josla 02

Cesvaines novada sociālās aprūpes nodaļas iemītnieki - STĀSTS

Adrese, ja sūta tikai vēstules/kartiņas: NSUS biedrība, Nākotnes iela 2, Ķekava, LV 2123 (obligāti - aploksnes otrā pusē, apakšā izvēlētā cilvēka vārds, uzvārda pirmais burts, vecums, centra nosaukums un atslēgas vārdi "NSUS ZIEMASSVĒTKI") - PARAUGS

Visas dāvaniņas 05.12.17. aizceļoja uz centru

1. Ausma 82 gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Laura R. ar ģimeni 091117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
2. Andrejs 75 gadi –saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
3. Andris 72 gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
4. Ņina 88 gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Madara (Bregards komanda Madara G.) 031117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ
5. Tatjana 77 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
6. Valentīna 79 gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
7. Pāvils 78 gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
8. Vilma 90 gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Laura R. (Jelgava) 121017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
9. Biruta 83 gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
10. Maija V. 89 gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
11. Maija P. 74 gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
12. Marija ___ gadi  – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
13. Aivars 54 gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
14. Guntis 62 gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
15. Zinaida 76 gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
16. Lija 64 gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
17. Liesma 70 gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
18. Ivars 70 gadi – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"

* saraksts var būt mainīgs jebkurā brīdī

NSUS sadalosaa josla 02

Ērgļu Sociālā aprūpes centra iemītnieki - STĀSTS


Adrese, ja sūta tikai vēstules/kartiņas: NSUS biedrība, Nākotnes iela 2, Ķekava, LV 2123 (obligāti - aploksnes otrā pusē, apakšā izvēlētā cilvēka vārds, uzvārda pirmais burts, vecums, centra nosaukums un atslēgas vārdi "NSUS ZIEMASSVĒTKI") - PARAUGS

Visas dāvaniņas 07.12.2017. aizceļoja uz centru.

Pirmās aprūpes centra mājas iemītnieki:
1. Anna 79 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
2. Irēna 48 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
3. Intars 59 gadi- saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
4. Aija 70 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
5. Ausma P. 85 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
6. Voldemārs K. 72 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
7. Maija 77 gadi  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās vai pleds) - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
8. Ausma L.60 gadi- saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
9. Jeļena 35 gadi- saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
10. Viktors 65 gadi- saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
11. Uldis 74 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās vai pleds) - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
12. Andrejs B 62 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
13. Irēna 72 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
14. Oskars 76 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
15. Jānis D. 78 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
16. Voldemārs 69 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
17. Iraīda 76 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās vai pleds) - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
18. Aleksandrs 47 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
19. Inta D. 29 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
20. Andrejs D 67 gadi- saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
21. Velta 90 gadi  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās vai pleds) - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
22. Uldis 52 gads - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
23. Arnis R. 75 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
24. DZĒSTS
25. Valija 66 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
26. Jānis S. 80 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
27. Vilnis 81 gadi- saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
28. Ināra 75 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
29. Klaudija 76 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
30. Ligita 74 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
31. Aija 61 gadi -saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
32. Brigita 85 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
33. Anna Š. 87 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
34. Ausma G. 90 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
35. Dainis 69 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
36. Aivars 62 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
37. Zoja M. 88 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās vai pleds) - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
38. Imants 86 gadi -saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās vai pleds) - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
39. Jānis G .68.gadi -saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
40. Astrīda 77.gadi -saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās vai pleds) - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
41. Zelma 81.gadi -saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
42. Antoņina 79.gadi -saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
43. Arturs 89.gadi -saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
44. Andris Sp. 75.gadi -saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
45. Juris P 70.gadi -saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
46. Vitauts  64.gadi -saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
47. Juris K 66.gadi -saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 311017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"

Otrās aprūpes centra mājas iemītnieki:
1. Roberts 66 gadi  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
2. Arvīds 76 gadi  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
3. Veneranda 82 gads  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
4. Aina B. 83 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
5. Gunārs B  77 gadi  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
6. Aina O. 82 gadi  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
7. Jānis T. 75 gadi  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
8. Tekla 90 gadi  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
9. Antoņina 70 gadi  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
10. Kārlis 77 gadi  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
11. Elfrīda 79 gadi  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
12. Vladimirs 68 gadi  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
13. Juris 66 gadi  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
14. Grieta 89 gadi  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
15. Antonija 91 gadi  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
16. Anna Č. 85 gadi-saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
17. Velta 93 gadi  guloša - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās vai pleds) - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
18. Pēteris 91 gadi gulošs - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās vai pleds) - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
19. Marta 97 gadi  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
20. Vitolds 93 gadi  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
21. Helēna 84 gadi  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
22. Zigrīda 85 gadi  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
23. Ausma Ilma 94 gadi  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
24. Gunārs P. 76 gadi  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
25. Eleonora 74 gadi  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
26. Anita T. 74 gadi  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
27. Maija 78 gadi  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
28. Marija 92 gads  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
29. Juris 86 gadi  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
30. Jānis C. 81 gads - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
31. Ruta 68 gadi  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
32. Vilnis 61 gads  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
33. Mirdza 91 gads  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
34. Ārija K. 82 gadi  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
35. Elmārs 71 gadi  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
36. Anita R. 74 gadi  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
37. Veronika 90 gadi  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
38. Vija B. 81 gadi  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
39. Ruta 88 gadi  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
40. Ādolfs 87 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
41. Rita 78 gadi  - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
42. Ivars 77 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
43. Austra U. 88 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
44. Alīda 86 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
45. Austra R. 93 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
46. Vija S. 84 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
47. Zinaīda 95 gadi guloša - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās vai pleds) - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
48. Velta K. 87 gadi - saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Creamfinance komanda 261017 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"

* saraksts var būt mainīgs jebkurā brīdī

NSUS sadalosaa josla 02

Ģimenes atbalsta centra "Dzeguzīte" iemītnieki - STĀSTS

Adrese, ja sūta tikai vēstules/kartiņas: NSUS biedrība, Nākotnes iela 2, Ķekava, LV 2123 (obligāti - aploksnes otrā pusē, apakšā izvēlētā cilvēka vārds, uzvārda pirmais burts, vecums, centra nosaukums un atslēgas vārdi "NSUS ZIEMASSVĒTKI") - PARAUGS

Visas dāvaniņas 28.11.2017. aizceļoja uz centru.

1. MARJANA 68 – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
2. BAIBA 85 – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
3. MONIKA 90 (neredzīga) – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Inese S. ar komandu 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
4. ILGA 79 (nedzirdīga) – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Inese S. ar komandu 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
5. ANTONS 68 – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
6. ANNA 61 – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
7. ANŽELIKA 47 – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
8. ĻUBOVA 90 – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
9. VALENTĪNA 86 (nerunā) – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Inese S. ar komandu 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
10. AINĀRS 79 – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
11. LUDMILA 77 – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
12. DZĒSTS
13. DZĒSTS
14. ALĪNA 70 (vājredzīga) – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Inese S. ar komandu 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
15. JŪLIJA 85 (neredzīga) – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Inese S. ar komandu 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
16. RITA 89 – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
17. INĀRA 45 (ratiņkrēslā) – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Inese S. ar komandu 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
18. ARNOLDS 92 – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
19. VALDIS 70 – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
20. AIJA 74 – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
21. JĀNIS 93 (gulošs) – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Inese S. ar komandu 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
22. VIESTURS 62 (ratiņkrēslā) – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Inese S. ar komandu 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
23. PĀVELS 74 (ratiņkrēslā)  – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Inese S. ar komandu 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
24. ADELE 90 – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
25. VILMA 93 – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
26. DZĒSTS
27. PĀVILS 90 (neredzīgs, nedzirdīgs) – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Inese S. ar komandu 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
28. DZĒSTS
29. TATJANA 66 – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
30. VITĀLIJS 88 – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
31. LIDIJA 87 (guloša) – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Inese S. ar komandu 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
32. ZOFIJA 89 (guloša) – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu (vēlama mīkstā mantiņa līdz 50 cm, suns, kaķis, lācis priecīgās krāsās) - Inese S. ar komandu 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
33. ŅINA 82 – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
34. VILMA 86  (ratiņkrēslā) – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
35. GUNĀRS 68 (ratiņkrēslā) – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
36. JĀNIS P. 72 – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
37. JĀNIS 86 – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
38. Marija 92 – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
39. Vīrietis 68 – saņemtas 1 vēstules / Ļoti gaida pārsteigumu - Gatavo NSUS biedrība no ziedojumiem 181117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
* saraksts var būt mainīgs jebkurā brīdī

NSUS sadalosaa josla 02

Bauskas novada ģimenes - STĀSTS
gatavās dāvaniņas nodotas koordinatorei 22.12.2017.

Bērnu zīmējumi un vēstules te

Kristīnes Š. ģimenes bērni
1. Raivis S. 8 gadi - mobilo telefonu (drīkst būt mazlietots, nebojāts, kārtīgs), daudz gardumus - Anita K. 121017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
Zanes B. ģimenes bērni
2. Kārlis Š. 8 gadi - nepieciešamas dažādas higiēnas preces (švammītes, dušas želejas, zobu pastas, frotē dvielīši, ar multeņu tematiku) un lielu saldumu paku (raffaello, milka, kitekat, kinder surprise, haribo, snikers, tictac) - Ļubova V. 091017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
3. Artis Š. 10 gadi - nepieciešamas dažādas higiēnas preces (švammītes, dušas želejas, zobu pastas, frotē dvielīši, ar multeņu tematiku) un lielu saldumu paku (raffaello, milka, kitekat, kinder surprise, haribo, snikers, tictac) - Inese Z. 171017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
4. Artūrs Š. 11 gadi - nepieciešamas dažādas higiēnas preces (švammītes, dušas želejas, zobu pastas, frotē dvielīši, ar multeņu tematiku) un lielu saldumu paku (raffaello, milka, kitekat, kinder surprise, haribo, snikers, tictac) - Laura R. (Jelgava) 121017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
5. Kristaps Š. 13 gadi - nelielu/nedārgu mūzikas centru, nepieciešamas dažādas higiēnas preces (švammītes, dušas želejas, zobu pastas, frotē dvielīši), lielu saldumu paku (raffaello, milka, kitekat, kinder surprise, haribo, snikers, tictac). (kaut ko no tā visa) - Monta Z. 291117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
Jolantas A. ģimenes bērni
6. Laura V. 9 gadi - Vēlas saņemt lielu lelli ar dažādām drēbēm un daudz dažādus gardumus - Inese S. ar komandu 141117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
7. Erika B. 11 gadi - Vēlas saņemt gitāru (var būt mazlietota, darba kārtībā), lai mācītos gitārspēlei (tas ir sapnis) - Anita K. 121017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
8. Līga B. 13 gadi - Vēlas saņemts dažādas puzes ar 1000 gabaliņiem (ainavas ar ūdeni, dabu). Tās tiks saliktas un, kā gleznas izvietotas istabā pie sienas. - Liena S. ar ģimeni 250917 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
Leldes T. ģimenes bērni
9. Jānis T. 6 g. - Tuneļšalle ar cepuri, manta fūre, cimdi, LEGO konstruktors, liela saldumu paka. (kaut ko no tā visa) - Monta Z. 291117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
10. Dairis T.  4 g. - Robots transformers, rotaļu zirgs, tuneļšalle un cepure, manta smagā automašīna, liela saldumu paka. (kaut ko no tā visa) - Monta Z. 291117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
11. Reinis T. 3 g. - Rotaļu lācis (ar šalli), manta traktors vai sacensību mašīnas, tuneļšalle ar cepuri, liela saldumu paka - Diāna K. 131017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
12. Adele T.  1g - Dāvanā vēlas saņemt kādu attīstošu rotaļlieta un grāmatiņu - Laura B. (Tīnūži) 250917 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"

NSUS sadalosaa josla 02

Jelgavas novada ģimene - STĀSTS
gatavās dāvaniņas nodotas koordinatorei 22.12.2017.

Bērnu zīmējumi un vēstules te

Oksanas K. ģimenes bērni
1. Valters K. 2 gadi - Dāvanā vēlas saņemt lielu automašīnu - Māsēnu ģimene 260917 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
2. Vitālijs K.  4 gadi - ļoti patīk rotaļu mašīnas un traktori, liela saldumu paka - Māsēnu ģimene 260917 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
3. Aleksejs K. 9 gadi - Ļoti patīk grāmatas par zinātnēm (varētu būt kāda bērnu enciklopēdija), iela saldumu paka - Māsēnu ģimene 260917 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"

Maznodrošinātās ģimenes pieteica NSUS koordinatore Tatjana Lucenko

NSUS sadalosaa josla 02

Tukuma novada ģimenes - STĀSTS

Bērnu zīmējumi un vēstules te
Baibas N. ģimenes bērni
2. Reinis G. 13 gadi - Vēlas penāli, Minjona mantu, puzeli ar 1000 gabaliņiem, cepuri ar šalli, zīmuļus, kubiku rubiku, futbola bumbu, mugursomu, lieluu salduma maisu (kaut ko no tā visa) - Liene B. 121017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
3. Raivo G. 11 gadi - Vēlas puzli ar 1000 gabaliņiem, mašīnu ar pulti, skaistu krūzīti, lācīti, lielu saldumu maisu (kaut ko no tā visa) - Liene B. 121017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
4. Andrians N. 7 gadi - Vēlas LEGO, lidmašīnu ar pulti, Minjonus, Skaistu krūzīti, sporta somu, mugursomu, skrituļslidas, skrituļdēli, Lielu saldumu maisu (kaut ko no tā visa) - Liene B. 121017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ  - "DĀVANA GATAVA!"
Tatjanas K. ģimenes bērni
10. Andris C. 14 gadi - Daudz saldumus, Skūteri DOMINATOR (ja iespējams), ķiveri, lai brauktu ar skūteri. (kaut ko no tā visa)
11. Ramona C. 16 gadi - Ļoti vēlos spēli "Mankala", daudz gardumus, cepuru, šalli un cimdus ar latvju rakstiem (kaut ko no tā visa) - Māra un Aleksandra 101217 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
12. Viktorija K. 11 gadi - Vēlas spēli "Party saderēsim" (violetā krāsā), Stikla bumbu, kurai iekšā ir sniegavīrs ar sniegu, gadrdumus un šokolādi Pergale. (kaut ko no tā visa) - Amanda Z. 261217 RŪĶI JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
Laine G. ģimenes bērni
19. Gabriela O. 9 gadi - Vēlas foto rāmīšus, krāsainos zīmuļus, skaistu penāli, lūpu spīdumu, nagu lakas, lelli, somiņu, spogulīti un acu ēnas, daudz gardumus - Inese S. ar komandu 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
20. Emīls O. 2 gadi -  ūdens pūsli, automašīnu (ja mazas, tad vairākas), balonus, krāsainos zīmuļus, bērnu komplektu (āmuris, skrūvgrieznis, skrūves), daudz gardumus. - Inese S. ar komandu 311017 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"

Maznodrošinātās ģimenes pieteica NSUS koordinatore Laila Dembovska

Engures novada ģimenes - STĀSTS

Bērnu zīmējumi un vēstules te

Dzintras K. ģimenes bērni
1. Estere B. 4 gadi - Vēlas skrituļslidas (der mazlietotas) atlernatīvai liela mīkstā manta (lācis, zaķis, kaķis, pele, utt.) un daudz gardumus - Sarika I. & CO 051117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
2. Alise B. 2 gadi - Baby lelle un gardumi - Sarika I. & CO 051117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
3. Madara B. 9 mēneši - Mīkstā manta lācis - Sarika I. & CO 051117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
Kristīnes K. ģimenes bērni
4. Roberts K. 2 mēneši - Mīkstā manta (lācis, zaķis, kaķis, pele, utt.) - Sarika I. & CO 051117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
Ivetas J. ģimenes bērni
5. Kristians J. 4 gadi - Vēlas robotu, daudz gardumus - Liene V. 011217 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
Ivetas R. ģimenes bērni
6. Raivo K. 4 gadi - Vēlas sporta mašīnas - formulas un daudz gardumus - Baiba O. 031117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
Agitas T. ģimenes bērni
7. Sanija Z. 9 gadi - Vēlas poniju uzlīmju grāmatu un daudz gardumus - Jānis E. (Bregards komanda Madara G.) 031117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
8. Ance Z. 6 gadi - Vēlas riteni (var būt mazlietots) un daudz gardumus
9. Ralfs Z. 4 gadi - Vēlas policijas mašīnu un daudz gardumus - Jānis E. (Bregards komanda Madara G.) 031117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
10. Annija Z. 1 gadi - Vēlas spēļu virtuvi
Baibas T. ģimenes bērni
11. Nikija S. 7 gadi - Vēlas planšeti (der mazlietota), daudz gardumus - Vivita K. 301217 (Shoebox) RŪĶIS JAU STRĀDĀ
12. Daniels S. 5 gadi - Vēlas lielu mašīnu un daudz gardumus - Sarmīte R. 281217 (Shoebox) RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!" Daugavas vanagos 30.12.17.
13. Emīls S. 3 gadi - Vēlas lielu mašīnu un gardumus - Baiba O. 031117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"
14. Kristofers S. 1 gads - Vēlas LEGO ar lieliem klučiem - Ilze G. ar ģimeni 211117 RŪĶIS JAU STRĀDĀ - "DĀVANA GATAVA!"

Maznodrošinātās ģimenes pieteica NSUS koordinatore Laila Dembovska

NSUS sadalosaa josla 02

Rūpīgi izlasi projekta noteikumus, kas ir raksta augšā!

Projektu atbalsta: